Survivor all star: «Έβγαλε κακία, πονηρία...» - Τα νέα πυρά του Πρίαμου στην Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη του σχεδίου τους

Δεν παραδέχεται τίποτα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έβγαλε κακία, πονηρία...» - Τα νέα πυρά του Πρίαμου στην Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη του σχεδίου τους

Η απόφαση της Ελευθερίας Ελευθερίου να ''καρφώσει'' το Μάριο Πρίαμο δημόσια στο Survivor all star λέγοντας πως εκείνος την παρότρυνε να ρίξει την ψυχολογία του Σχίζα, έφερε τα πάνω κάτω βάζοντας και άλλους υπεύθυνους στην οικειοθελή αποχώρησή του Στάθη.

Η συνέχεια μετά τη βόμβα της Ελευθερίου δόθηκε την Κυριακή 12/3 με τον Πρίαμο να την αδειάζει την προσωπική του συνέντευξη, τονίζοντας πως δε θα πέσει στο επίπεδο της τραγουδίστριας, η οποία κατά τη γνώμη του κινείται με κακία και πονηρία (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα).

Το άδειασμα του Μάριου Πρίαμου για την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor all star

Η στιγμή που η Ελευθερίου αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο του Πρίαμου

Την Πέμπτη 9/3 όμως είδαμε την Ελευθερίου να ρίχνει την απόλυτη βόμβα, αφού αποκάλυψε την Σκαφιδά, πως ο Μάριος την έβαλε να παίξει με την ψυχολογία του Σχίζα, καθώς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τον εξοντώσει, μιας ήταν ανερχόμενος παίκτης τελικού.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό.

Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά.

Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, “καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα” μου είπε.

Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω», είπε η Ελευθερίου.