Survivor All Star spoiler 12/3: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Κόκκινοι ή Μπλε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 12/3: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Ένα ολοκαίνουργο επεισόδιο του Survivor All Star αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε 12/3 το βράδυ, με τις εντάσεις να βρίσκονται στο κόκκινο, λόγω της οικειοθελής αποχώρησης του Στάθη Σχίζα με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε ο περσινός νικητής).

Εκτός Survivor all star όμως βρίσκεται κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λόγω του ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με την οποία ωστόσο δεν θέλει πλέον καμία επαφή η κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου, εξαιτίας τα όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ).

Απόψε όμως ξεκινάει μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, όπου για ακόμη μια φορά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τις ασυλίες, τα έπαθλα φαγητού και για την επικοινωνία.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε 12/3 στο Survivor all star την πρώτη ασυλία

Σήμερα, λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για την 1η ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη! Παρά τις εντάσεις και τους τσακωμούς, φαίνεται πως η πείνα τους αλλά και το πείσμα τους είναι ακόμα μεγαλύτερα για αυτό και θα κερδίσουν τελικά με σκορ μάλιστα 10-9!

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά θα βρεθούν στην δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν, έναν δικό τους.