Survivor All Star trailer 14/3: «Δεν ήθελε να φανεί αυτό αλλά ο Κωνσταντίνος...» - Ο Παναγιώτης δίνει στεγνά τον Βασάλο!

Αποκάλυψη για πρώτη φορά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 14/3: «Δεν ήθελε να φανεί αυτό αλλά ο Κωνσταντίνος...» - Ο Παναγιώτης δίνει στεγνά τον Βασάλο!

Το έχουμε δει στο παρελθόν, το είδαμε κι εχθές και σίγουρα θα το ξαναδούμε στο μέλλον! Κάθε φορά που μια ομάδα χάνει και πάει στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει αποδομείται πλήρως! Όπως φαντάζεστε, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 13/3 έγινε ο κακός χαμός στο Survivor All Star μετά την ήττα των Μπλε.

Έτσι όπως τα έφερε η μοίρα ψηφίστηκαν τρεις παίκτες - όπως πολύ σωστά σας είχε πει πρώτο το Youweekly.gr από πολύ νωρίς το πρωί. Τζο, Βασάλος και Παναγιώτης έπεσαν στον τάκο, στο πλευρό του ήδη προτεινόμενου προς αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Στο συμβούλιο βγήκαν πολλά προβλήματα της ομάδας στην φόρα κι ένα από αυτά είναι σίγουρα οι διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ του Βασάλου και του Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης σήμερα 14/3, στις προσωπικές του συνεντεύξεις στο δάσος δεν θα σταματήσει να ρίχνει τα καρφιά του στον Βασάλο. Θα τον κατηγορήσει πως παρακινεί τις ψηφοφορίες και κρύβεται. Δεν είναι καλά κανείς από ψυχολογικής απόψεως κι όμως θα πρέπει να πάνε να τρέξουν τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ποιος θα κερδίσει; Ξέρουμε ήδη (δείτε εδώ). Ποιος ή ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Κι αυτό το ξέρουμε! (δείτε τα ονόματά τους εδώ).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star