Survivor All Star spoiler 14/3: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 14/3: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

To Survivor All Star κάθε άλλο παρά αγωνιστικό είναι, αφού φέτος το μεγαλύτερο μέρος είναι καθαρά ριάλιτι. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν βγάλει στην φόρα τις προσωπικές τους ζωές. Ανάμεσα τους ο Μάριος Πρίαμος που ήδη έχει κάνει κάτι με δυο κοπέλες μέσα στο παιχνίδι και μια τρίτη... την οποία έχουμε δει σε προηγούμενο κύκλο.

Οι αγώνες όμως υπάρχουν και γίνονται και απόψε 14/3 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας η οποία είναι και η πιο κρίσιμη, ειδικά για τους Μαχητές! Έχουν χάσει τις δυο πρώτες και έχουν ρίξει στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Τζο Μαριδάκη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Αν λοιπόν χάσουν και σήμερα, θα βγάλουν ακόμη έναν, γεγονός που δεν τους συμφέρει.

Από την άλλοι οι Διάσημοι δυο ημέρες τώρα έχουν πάει χαλαροί στα συμβούλια του νησιού και οι μόνοι που δημιουργούν ένταση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μπάρτζη που σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα.

Αυτή η ομάδα του Survivor All Star κερδίζει απόψε 14/3 την 3η ασυλία της εβδομάδας

Όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε για σήμερα (δείτε το εδώ), ο Παναγιώτης στις προσωπικές του συνεντεύξεις στο δάσος δεν θα σταματήσει να ρίχνει τα καρφιά του στον Βασάλο. Θα τον κατηγορήσει πως παρακινεί τις ψηφοφορίες και κρύβεται.

Δεν είναι καλά κανείς από ψυχολογικής απόψεως κι όμως θα πρέπει να πάνε να τρέξουν τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ποιος θα κερδίσει; Ξέρουμε ήδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στο 10 είναι η Διάσημη, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να βρεθούν ξανά σε πολύ δύσκολη θέση!

Survivor All Star spoiler 14/3