«Έχουμε βγει, έχουμε...» - Η απάντηση της Σοφιάννας για την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

«Αν η Ελευθερία μετέφερε πληροφορίες που αφορούσαν στην προσωπική ζωή του Στάθη...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε βγει, έχουμε...» - Η απάντηση της Σοφιάννας για την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής 12/3 η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε για τη Μαρία Αντωνά, τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Να σημειώσουμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει αναφερθεί στο Survivor All Star στις κοπέλες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά ο Μάριος Πρίαμος. Μπορεί η παραγωγή του ριάλιτι μπορεί να κάλυψε ένα συγκεκριμένο όνομα για να μην ακουστεί στην μετάδοση του επεισοδίου, όμως από εκείνη τη στιγμή έχουν ξεκινήσει οι φήμες, με πολλούς να υποθέτουν ότι πρόκειται για την Σοφιάννα, με την Μαρία Αντωνά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα να αναζωπυρώνουν όσα ακούγονται (δείτε εδώ), κάτι που ενόχλησαν αρκετά την πρώτη (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε).

Η απάντηση της Σοφιάνας Αβραμάκη για Αντωνά, Πρίαμο και Ελευθερίου

Μιλώντας, λοιπόν, εκ νέου στις τηλεοπτικές κάμερες, η Σοφιάνα ξεκαθάρισε:

«Δεν υπήρξε τίποτα με τον Μάριο και δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Γνωριζόμασταν, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε βγει, έχουμε πάει μπουζούκια, αυτό! Με την Ελευθερία δεν έχουμε κάνει παρέα. Πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο, την έχω συναντήσει κάποιες φορές.

Πιστεύω ότι ίσως δεν θα έπρεπε να έχει πάει γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει μάλλον τον εαυτό της και να διαχειριστεί καταστάσεις. Αν η Ελευθερία μετέφερε πληροφορίες που αφορούσαν στην προσωπική ζωή του Στάθη, είναι απαράδεκτο και χτύπημα κάτω από τη μέση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.