Σκάνδαλο μεγατόνων στο Survivor All Star - Με αυτή την παίκτρια συνευρέθηκε ο Μάριος Πρίαμος, εκτός Καρολίνας και Ελευθερίας

"Κόλαση" στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκάνδαλο μεγατόνων στο Survivor All Star - Με αυτή την παίκτρια συνευρέθηκε ο Μάριος Πρίαμος, εκτός Καρολίνας και Ελευθερίας

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Μάριος Πρίαμος δεν ήρθε... πολύ κοντά μόνο με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο Survivor All Star, την ώρα που έξω τον περίμενε η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία πλέον έχει μπει στο παιχνίδι και επικρατεί αναστάτωση ανάμεσα τους.

Μπορεί η Ελευθερία να ξεσπάθωσε απέναντι του λόγω των όσων της έκανε και τον έβλεπε όλη η Ελλάδα, ωστόσο, σίγουρα θα έπεσε κι άλλο από τα σύννεφα όταν έμαθε πως ο Μάριος συνευρέθηκε και με άλλη παίκτρια.

Ακόμη και χθες 27/2 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε το όνομα της μπροστά στην κάμερα, ωστόσο στο μοντάζ της έβαλαν "μπιπ" για να μην ακουστεί στον αέρα, καθώς σίγουρα όταν διαδοθεί θα επικρατήσει μεγάλος χαμός.

«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη - δείτε εδώ το βίντεο.

Δείτε επίσης: Θα είναι η πρώτη τους φορά - Αυτές οι δυο παίκτριες βγαίνουν στον τάκο απόψε 28/2

Και με αυτή την παίκτρια ήρθε κοντά το Μάριος Πρίαμος στο Survivor All Star

Σήμερα Τρίτη 28/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, συζητώντας με τους συνεργάτες της την είδηση, αποκάλυψε το αρχικό του ονόματος της.

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Όταν το πρώτο είναι Το δεύτερο είναι φωνήεν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το μόνο όνομα που ταιριάζει με την περιγραφή της, δηλαδή ξεκινάει με Σ και το επόμενο γράμμα είναι φωνήεν, είναι αυτό της Σοφιάννας Αβραμάκη. Παρόλα αυτά, οι πηγές μας εμάς δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.