Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: «Μας βγήκε Μάνθος Φουστάνος» - Η Παπαδοπούλου αποκάλυψε την 3η γυναίκα που ήρθε κοντά ο Πρίαμος

«Μπράβο σεξουαλικότητα...»

Survivor all star: «Μας βγήκε Μάνθος Φουστάνος» - Η Παπαδοπούλου αποκάλυψε την 3η γυναίκα που ήρθε κοντά ο Πρίαμος
Reality 26.02.2023 22:24
Από Ελένη Μήτση

Στο στόχαστρο έχει μπει στο Survivor all star ο Μάριος Πρίαμος όχι μόνο από την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φαίνεται να έχει ακόμα συναισθήματα για τον ίδιο, αλλά και από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την Κυριακή 26/2.

Ο Κύπριος παίκτης έχει έρθει επιβεβαιωμένα σε επαφή με την Ελευθερία και με την Καρολίνα Καλύβα, ωστόσο λέγεται, πως υπάρχει και 3η γυναίκα, με την οποία έχει συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την 3η γυναίκα που ήρθε κοντά ο Μάριος Πρίαμος

Ο ίδιος δεν έχει πει κάτι, αφού βλέπουμε να κρατάει μια πιο φειδωλή στάση, ωστόσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε το λόγο στην προσωπική της συνέντευξη και αποκάλυψε, το όνομα της 3ης κοπέλας, στο οποίο η παραγωγή έβαλε το γνωστό ''μπιπ'', ωστόσο η συνέχεια είναι όλη μπροστά μας...(δείτε εδώ τι συμβαίνει με το κολιέ που φοράει ο Μάριος στο λαιμό του).

Η Ελευθερίου έδωσε στεγνά τον Πρίαμο

«Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ;

Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω.

Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ «ευθύνομαι» για το σκάνδαλο που έχει κάνει!

Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, «έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλωνα τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε από το παιχνίδι». Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου;

Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;.

Είναι απόλυτα σίγουρος ο Μάριος Πρίαμος για αυτό το πράγμα! Όχι, Μάριε Πρίαμε μου, δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι! Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Ποιος; Ο Μάριος Πρίαμος! Εντάξει, γελάω», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: «Καρολίνα πρέπει να ενημερωθείς, είναι μαζί...» - Επιβεβαιώθηκε η επανασύνδεση του Πρίαμου με την Ελευθερίου

Survivor All Star: Ο Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας - Το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Share