Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Πρίαμο - «Φοράει ακόμα το κολιέ της Καρολίνας...»

Αρχίζει και ζηλεύει...

Survivor all star: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Πρίαμο - «Φοράει ακόμα το κολιέ της Καρολίνας...»
Reality 26.02.2023 21:21
Από Ελένη Μήτση

Στο επίκεντρο των συζητήσεων για το Survivor all star είναι και θα είναι το όνομα του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος έχει μπλέξει τα ερωτικά του ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου - που είναι μέσα στο παιχνίδι - αλλά και στην Καρολίνα Καλύβα, που τον περιμένει πίσω στην Ελλάδα.

Μετά μάλιστα το έπαθλο επικοινωνίας και το όλο νόημα μήνυμα της Καρολίνας στον Κύπριο παίκτη είδαμε τον τελευταίο, πως θέλει να αφήσει πίσω τα ερωτικά τους.

Η Ελευθερία από τη μεριά της μετά την έκρηξη, που έκανε λέγεται, πως είναι και πάλι μαζί του (δείτε εδώ αναλυτικά). Την Κυριακή 26/2 ωστόσο η Ελευθερία ξεκαθάρισε, πως βλέπει στο λαιμό του το κολιέ, που του είχε δώσει η Καρολίνα κάτι, που όσο να ναι τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Τα νέα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο

Ο Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας

Σύμφωνα τώρα με τα τελευταία επεισόδια, Ελευθερία και Μάριος έχουν έρθει πολύ κοντά και απομονώνονται στο δάσος, όπου συζητάνε με τις ώρες, Αν συζητάνε μόνο...

Επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε στις κάμερες του Survivor All Star, πως όχι μόνο έχουν έρθει κοντά, αλλά είναι και πάλι μαζί! Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως «Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί».

Ακόμη μια "βόμβα" όμως θα ταράξει τα νερά της σχέσης τους! Όπως αποκάλυψε το Πρωινό μας, στο επόμενο επεισόδιο η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Για κακή της τύχη λοιπόν, η απάντηση που θα λάβει θα είναι... θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της.

Το τρίγωνο λοιπόν, θα γίνει... τετράγωνο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star trailer 26/02: Η Ελευθερίου καταρρέει και ο Μάριος γελάει - Το επίμαχο πλάνο με τον Πρίαμου στο αποψινό επεισόδιο

Survivor all star: «Καρολίνα πρέπει να ενημερωθείς, είναι μαζί...» - Επιβεβαιώθηκε η επανασύνδεση του Πρίαμου με την Ελευθερίου

Share