Survivor all star: «Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί...» - Απίστευτο θέατρο στη ζούγκλα από Πρίαμο&Ελευθερίου

Τους έδωσαν στεγνά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί...» - Απίστευτο θέατρο στη ζούγκλα από Πρίαμο&Ελευθερίου

Το απόλυτο ριάλιτι μας έχει χαρίσει ο Μάριος Πρίαμος στο Survivor all star, καθώς έχει μπλεχτεί ερωτικά ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και στην Ελευθερία Ελευθερίου, μιας και στην έξω μαζί ήταν με την τραγουδίστρια, ενώ στο παιχνίδι είχε επαφές με την Καλύβα.

Τα πράγματα όμως δεν σταματάνε να αλλάζουν και να μας εκπλήσσουν, μιας και ο Πρίαμος φαίνεται να μην ξέρει τι θέλει, αφού η Ελευθερίου μπήκε στο παιχνίδι και αρχίζει να την πλησιάζει, παρά το ''άδειασμα'' που του έκανε (δείτε εδώ την έκρηξή της).

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 23/2 η Αφροδίτη Σκαφιδά και η Χριστίνα Κεφαλά έκαναν την απόλυτη αποκάλυψη, καθώς είπαν καθαρά στην κάμερα, πως τα παιδιά είναι πολύ κοντά και μάλιστα ξανά μαζί, με την Αφροδίτη να δηλώνει απογοητευμένη από τη φίλη της...

Η αποκάλυψη για τα τετ - α - τετ της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Μάριο Πρίαμο στο Survivor all star

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα; Το 4ο όνομα είναι λίγο... «κουλό»

Η αντίδραση της Ελευθερίου στην ανακοίνωση του Λιανού για το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Το βράδυ της Τετάρτης 22/2 παρακολουθήσαμε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star, το οποίο και κέρδισαν οι μαχητές, με το Μάριο Πρίαμο συγκεκριμένα να δέχεται ηχητικό από από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Καρολίνα Καλύβα.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για το αν θέλει να ακουστεί το μήνυμα, μιας και στην ομάδα ανήκει και η Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία είχε ερωτικές επαφές εκτός παιχνιδιού με τον ίδιο να μην έχει θέμα να το ακούσουν όλοι μαζί.

Αφού λοιπόν, ο κύπριος άκουσε όσα είχε να πει ο Καρολίνα, στη συνέχεια έδειξε μια σχετική αμηχανία και μάλιστα την Πέμπτη 23/2 σε ερώτηση του Λιανού για το πως ένιωσε, έδειξε κουμπωμένος, αφού δεν ανέφερε καν το όνομα της Καλύβα.