Survivor All Star: «Πας και μου αυτόνεις την φίλη μου;» - Η Ελευθερίου ξεφτίλισε τον Πρίαμο για την απιστία του με την Καρολίνα

Ήρθε η ώρα του Μάριου και της Καλύβα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Πας και μου αυτόνεις την φίλη μου;» - Η Ελευθερίου ξεφτίλισε τον Πρίαμο για την απιστία του με την Καρολίνα

Το Survivor All Star ξεκίνησε για απόψε (19/2) με την πιο δυναμική έναρξη, καθώς έφτασαν στην παραλία των κόκκινων τρείς νέες παίκτριες (δείτε εδώ την άφιξη τους) και μέσα σε αυτές είναι φυσικά και η Ελευθερία Ελευθερίου, που πιστεύουμε ότι όλοι οι τηλεθεατές και όχι μόνο περίμεναν να δουν.

Ο λόγος φυσικά είναι το "κέρατο" του Πρίαμου στην τραγουδίστρια, μέσα στην καλύβα με την Καρολίνα Καλύβα. Μετά την ομαλή άφιξη της στους Διάσημους, η Ελευθερίου, με αφορμή την ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε την εδώ) νευρίασε και βγήκε εκτός εαυτού και δεν κατάφερε να συγκρατηθεί.

Ο τσακωμός της Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, με έλεγες αγάπη σου, μωρό σου», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν ήσουνα σωστός απέναντι σε μια γυναίκα, δεν ήσουν σωστός σε μια γυναίκα που ήταν φίλη σου για πέντε χρόνια, χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Οχι, γιατί ήρθες να μου μιλήσεις», είπε νευριασμένος ο Μάριος.

«Μιλάω γαμώτο, σταμάτα ρε Μάριε. Είσαι η ντροπή της Κύπρου», συνέχισε η Ελευθερίου.

Η αντίδραση του Μπο στον καβγά του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

«Το είδα το trailer του Survivor. Κανένα σχόλιο, δεν με απασχολεί το Survivor, δεν το παρακολουθώ πλέον», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της, έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρώ πολύ άνανδρο αυτό που κάνει ο Μάριος το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αλλά από εκεί και πέρα τον κρίνει ο κόσμος, από τη στιγμή που εκτέθηκε στην τηλεόραση και σε όλη την Ελλάδα. Συμφωνώ και με τον Μαρτίκα, συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον είπε “ντροπή της Κύπρου”».

«Ανούσιο δεν ήταν. Με στεναχώρησαν θα έλεγα, δεν με πλήγωσαν. Δεν ήταν κάτι που με στιγμάτισε και “πω πω τι έπαθα”. Ήταν κάτι που φάνηκε αλλιώς, εξελίχθηκε αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή και μια χαρά. Ο καθένας πορεύεται με τις συνέπειες των πράξεών του. Σαφώς και ό,τι δίνεις, παίρνεις», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: spoiler 19/2 - Θα έχουμε παρατράγουδα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία