Survivor All Star spoiler 19/2: Θα έχουμε παρατράγουδα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 19/2: Θα έχουμε παρατράγουδα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Σήμερα19/2 το Survivor All Star επιστρέφει και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Έξι νέοι παίκτες έχουν μπει στο παιχνίδι και έχουν φέρει τα πάνω κάτω... Ανάμεσα σε αυτούς τους έξι βρίσκεται και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο και όχι μόνο την χαιρέτησε αλλά πήγε και να την φιλήσει.

Το γεγονός πως όχι απλά 2 ή 3 αλλά 6 παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, θα φέρει τεράστιες ανατροπές, καθώς σίγουρα ήδη έχουν ενημερώσει τους φίλους τους για το τι λέγεται από τους τηλεθεατές αλλά και τις εκπομπές. Άρα, πρόκειται πολλές συμπεριφορές να αλλάξουν, αλλά και κάποιες να γίνουν πιο "πιεστικές".

Οι νέοι παίκτες λοιπόν, όταν χωριστούν στις ομάδες τους (δείτε ποιος πάει που), θα πέσουν στο στίβο μάχης ξανά μετά από αρκετό καιρό και θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Δείτε επίσης: Τrailer 19/2: Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ! «Διέλυσε ότι είχαμε 5 χρόνια...» - Άγριος καβγάς Ελευθερίου & Πρίαμου

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το έπαθλο φαγητού

Εκτός από την ασυλία η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία και να φάει ώστε να πάρει δυνάμεις για τον επόμενο αγώνα....

Μέχρι στιγμές οι Διάσημοι έχουν κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες και γενικά τα αγωνίσματα, με τους Μαχητές να μένουν νηστικοί και να ψηφίζουν κάθε εβδομάδα από έναν συμπαίκτη τους. Ήδη μέσω ψηφοφοριών έχουν "χάσει" τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, τον Κρις Σταμούλη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα.

Αύριο ωστόσο, δεν θα μπουν σε αυτή την διαδικασία, καθώς επιτέλους θα κερδίσουν από την πρώτη ημέρα την ασυλία της εβδομάδας! Μαχητές λοιπόν!

Survivor All Star spoiler 19/2