Survivor All Star trailer 19/2: Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ! «Είσαι η ντροπή της Κύπρου!» - Άγριος καβγάς Ελευθερίου & Πρίαμου

«Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα! Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 19/2: Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ! «Είσαι η ντροπή της Κύπρου!» - Άγριος καβγάς Ελευθερίου & Πρίαμου

Τo Survivor All Star επιστρέψει απόψε Κυριακή 19/2 με ένα καταιγιστικό επεισόδιο. Εκτός του ότι Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, θα μπουν στο παιχνίδι έξι παίκτες από τα παλιά. Ανάμεσα τους και η Ελευθερία Ελευθερίου που έχει... προηγούμενα με τον Μάριο Πρίαμο.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως πριν από λίγες ημέρες είδαμε το "καυτό" πλάνο του Κύπριου με την Καρολίνα Καλύβα στην ζούγκλα, την ώρα που πίσω στην Ελλάδα την Καρολίνα περίμενε ο Bo και τον Μάριο αντίστοιχα η Ελευθερία.

Μπορεί ο Bo να χώρισε την Καρολίνα δημόσια στην τηλεόραση μετά το επίμαχο πλάνο αλλά και να προσπάθησε εκείνη να του εξηγήσει μετά την αποχώρηση της, ωστόσο, η Ελευθερία δεν είχε κάνει καμία δήλωση, ούτε βέβαια είχε επικοινωνήσει με τον Μάριο. Απόψε λοιπόν, θα τα ξεκαθαρίσουν όλα.

Το trailer του Survivor All Star με πρωταγωνιστές Πρίαμο & Ελευθερίου

Ήδη έχουμε πάρει μια μικρή γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες! Με το που πατήσει το πόδι της η Ελευθερία στην παραλία των Διάσημων θα ξεκινήσει την συζήτηση με τον πρώην της, ωστόσο, θα καταλήξει σε άγριοι καβγά, στον οποίο θα μπλεχτεί και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Γενικά με την είσοδο μου θέλω να κρατήσω κάποιες ισορροπίες. Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια», ακούγεται να λέει στην αρχή του trailer η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια ο Σπύρος που θα μάθει τι έχει συμβεί, θα του κάνει κατά μέτωπον επίθεση λέγοντας πως έχει εκθέσει δυο γυναίκες, με τον Μάριο να του απαντάει πως δεν τον αφορά το ζήτημα.

Λίγο αργότερα, επίθεση θα δεχτεί και από την Ελευθερία η οποία θα τον πει ντροπή της Κύπρου και απαράδεκτο, μαζί και με πολλά άλλα ακατάλληλα κοσμητικά επίθετα.

Εκτός λοιπόν της σαπουνόπερας, θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα ασυλία και εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την κερδίσει - δείτε εδώ.