Survivor All Star spoiler: Αλλάζουν επιτέλους οι ομάδες! Ποιος πάει που

Θα πάρουν "φωτιά" στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Αλλάζουν επιτέλους οι ομάδες! Ποιος πάει που

Όλα τούμπα έρχονται στο Survivor All Star στα επόμενα επεισόδια! Η παραγωγή επιτέλους πήρε την απόφαση να αλλάξει τις δυο ομάδες, μετά τις απίστευτες ήττες των Μαχητών εδώ και τρεις εβδομάδες. Έχουν φτάσει σε αγωνίσματα να χάσουν μέχρι και 10-3.

Πάρθηκε λοιπόν η απόφαση η Μπλε ομάδα να δυναμώσει, έτσι ώστε οι αγώνες να είναι ίσιοι και να φάνε επιτέλους, αφού σε λίγο οι Διάσημοι θα... παχύνουν με τα φαγητά των επάθλων που κατακτούν σε κάθε επεισόδιο.

Πως διαμορφώνονται οι ομάδες στο Survivor All Star

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ μέσα στις επόμενες ώρες στο παιχνίδι μπαίνουν 6 νέες παίκτες οι οποίοι ανά τρεις θα μοιραστούν στις δυο ομάδες. Εμείς ωστόσο, θα τους δούμε να κάνουν είσοδο την ερχόμενη Κυριακή 19/2.

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Χριστίνα Κεφαλά μπαίνουν στους Διάσημους, ενώ στους Μαχητές μπαίνουν τρεις πολύ δυνατοί παίκτες. Ο λόγος για τον Νικόλα Αγόρου (δείτε πως είναι σήμερα), την Τζο Μαριδάκη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Δείτε επίσης: Σπαραγμός στον Άγιο Δομίνικο! Το πρόβλημα στην οικογένεια του Χανταμπάκη και το παιδί Μαριαλένας - Κατσούλη

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν γυρνάει πίσω - Αυτός φεύγει απόψε

Ο κακός χαμός επικρατεί τόσο λόγω της μιας ήττας των Διάσημων στον αγώνα ασυλίας που έβγαλαν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση όσο και της χθεσινής ήττας των Μαχητών στο έπαθλο επικοινωνίας.

Οι εντάσεις αυτές που σημειώθηκαν στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο - δείτε εδώ τα highlights - θα συνεχιστούν και στο αποψινό, όπου ένας παίκτης δυστυχώς θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η ομάδα των Μαχητών πάει από το κακό στο χειρότερο, λόγω επίσης του ότι σημείωσαν άλλη μια ήττα κι έχασαν ακόμα ένα έπαθλο επικοινωνίας. Το πιο σημαντικό έπαθλο για την ψυχολογία τους. Και κάπως έτσι σήμερα θα τους δούμε να σπάνε στα δυο. Γκότσης, Σαλταφερίδου, Κολοβού, Στέλλα, Μελίνα και Μπόγδανος από τη μία και Καραγκούνιας, Κρις, Βασάλος και Ασημακόπουλος από την άλλη.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά γι' αυτούς... Που θα καταλήξει όλο αυτό; Κανείς δεν ξέρει! Το μόνο σίγουρο είναι πως πάλι απόψε πρέπει να φέρουν εις πέρας έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης με βασικό στοιχείο το νερό! Το ποιος κερδίζει το ξέρουμε ήδη (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές και οριστικές πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί είναι άνδρας, άρα η Μελίνα Μεταξά φεύγει από το κάδρο, καθώς κιόλας έχει πολλούς υποστηρικτές έξω αφού είναι από τις πιο αγαπητές παίκτριες. Από την άλλη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγαίνει από το κάδρο καθώς είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός, παρόλο που και εκείνος έχει "φάει" κράξιμο από το twitter.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν πως ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον "τρώει".