Survivor All Star highlights 15/2: Σπαραγμός στον Άγιο Δομίνικο! Το πρόβλημα στην οικογένεια του Χανταμπάκη και το παιδί Μαριαλένας - Κατσούλη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 15/2: Σπαραγμός στον Άγιο Δομίνικο! Το πρόβλημα στην οικογένεια του Χανταμπάκη και το παιδί Μαριαλένας - Κατσούλη

Πολλές εντάσεις, τσακωμούς και πισώπλατα μαχαιρώματα παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star. Η μια ομάδα είδε μηνύματα της οικογένειας της, ενώ η άλλη φαγώθηκε μεταξύ της λόγω της ήττας της.

Αναλυτικά τα 15/2 highlights του Survivor All Star

«Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Σπύρο Μαρτίκα

Με το ξέσπασμα και τα αιχμηρά λόγια του Σπύρου Μαρτίκα ξεκίνησε χθες το επεισόδιο με αφορμή το γεγονός πως στο 14/2 συμβούλιο του νησιού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, έδειξε στην κάμερα φανερά την ενόχλησή του, ρίχνοντας τα "βέλη" του προς συγκεκριμένα άτομα της ομάδας του και ειδικότερα προς την αντίπαλη κλίκα, δηλαδή Παπαδόπουλος, Κόρομι, Χανταμπάκη, Κατσούλη, Σταυρούλα, Πρίαμο και Χαμπέρη.

Μάλιστα, τόνισε πως τα άτομα αυτά πριν μερικές μέρες τον εκθείαζαν ενώ χθες επισήμαναν πως δεν βοηθάει τόσο στην καλύβα και πως έχει πέσει πολύ αγωνιστικά. Για αυτό και ο Σπύρος τους χαρακτήρισε ως κλίκα της υποκρισίας. Ιδιαίτερα στάθηκε στον Κώστα Παπαδόπουλο, μιας και φαίνεται πως μεταξύ τους υπάρχει μια έντονη κόντρα.

«Δεν με ψήφισε η ομάδα μου. Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας. Με ψήφισε μια κλίκα η οποία κάνει την Αφροδίτη να κλαίει όντας περιφρονημένη από τους ίδιους όταν εκείνοι φτιάχνουν ένα σημείο και το περιφράζουν αυτοσχέδια για να μην πλησιάσουμε οι υπόλοιποι. Μια κλίκα που, όταν συζητάμε κάτι σοβαρό ή μπορούμε να αναδείξουμε μια αλήθεια, εξαφανίζεται. Εξαφανίζονται από την συζήτηση ταυτόχρονα όλοι μαζί. Μια κλίκα που κρύβεται πίσω από τις αλήθειες της. Μια κλίκα τελικά που σε εκθειάζει για την αγωνιστικότητα σου και σε δυο μέρες σε ψηφίζει.

Δεν ζητάω τον λόγο που με ψήφισαν γιατί δεν τον έχουν. Με πείραξε όμως η αδικία στο πρόσωπο μου γιατί και αυτοί έδειξαν φόβο. Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ που ο Κώστας βρήκε τον «μπαμπά» του στην ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Κώστας δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα και δικαιολόγησε τον Στέλιο, που δεν τον ψήφισε, γιατί ξύπνησε το πρωί ο Στέλιος μισή ώρα νωρίτερα και του τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε έτσι την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπο του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι, Κώστα μου; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση στο παιχνίδι για μια άλλη εβδομάδα καταρρακώνοντας την προσωπικότητα και την υπόληψη σου τόσο εμετικά;», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου.

«Ο Κώστας προσπαθεί με γλείψιμο να...» - Τα "βέλη" του Στάθη Σχίζα προς τον Παπαδόπουλο

Με ανάλογο ύφος μίλησε και ο Στάθης Σχίζας, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να υποστηρίζει πως ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπαθεί να "χωθεί" στην ομάδα τους προκειμένου να μην ψηφιστεί ξανά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τους "γλείφει".

«Χάνω τα πρώτα βήματα του παιδιού μου» - "Ράκος" ο Κώστας Παπαδόπουλος

Μερικοί από τους παίκτες έχουν παιδιά, οπότε η συγκίνησή και η ανυπομονησία τους ήταν ακόμα μεγαλύτερη για το έπαθλο επικοινωνίας.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον ζαχαροπλάστη να μιλά βουρκωμένος στην κάμερα και να εκφράζει την επιθυμία του να δει μια φωτογραφία και να διαβάσει ένα μήνυμα από τα παιδιά του.

Μάλιστα, τόνισε πως η κόρη του είναι 11 μηνών και πως πιθανότατα κάνει τα πρώτα της βήματα, τα οποία ωστόσο χάνει ο ίδιος λόγω της παραμονής του στο παιχνίδι.

«Τους ονειρεύομαι πάρα πολύ έντονα. Τα βράδια σκέφτομαι πάρα πολύ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τους βλέπω στα όνειρά μου, αγχώνομαι, για αυτό σήμερα θέλω πάρα πολύ να τους δω... Μακάρι να έχω μια φωτογραφία από τα παιδιά μου κι ένα μήνυμα από κάτω πως είναι καλά... Έχω μεγάλη ανάγκη να δω την μικρή μου κόρη, η οποία είναι 11 μηνών, όταν έφυγα ξεκίναγε να μπουσουλάει, ίσως τώρα να μπορεί να κάνει μερικά βήματα, που εγώ σαν πατέρας χάνω αυτές τις στιγμές, να δω την κόρη μου να κάνει τα πρώτα βήματα....», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κόκκινων.

«Πουλήθηκες για να προστατευθείς» - Απίστευτη ένταση πριν τον αγώνα μεταξύ Μαρτίκα και Παπαδόπουλου

Καθόλου καλά δεν έχει πάρει όπως φαίνεται την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον ίδιο από την αρχή κιόλας του επεισοδίου να μην έχει σταματήσει να ρίχνει τα "καρφιά" του προς την κλίκα που τον ψήφισε.

Ωστόσο, στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού του έχει βρεθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος, τον οποίο χαρακτήρισε ουκ ολίγες φορές υποκριτή, μιας και προσπαθεί να ενσωματωθεί, σύμφωνα με εκείνον, στην άλλη υπο - ομάδα των Κόκκινων για να μην ψηφιστεί ξανά.

Το θέμα αυτό όμως συζητήθηκε και πριν το αγώνισμα επάθλου, με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Λιανού, με τον Σπύρο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Κώστας πουλήθηκε για να προστατευθεί.

Όλες αυτές τις κατηγορίες όμως τις διέψευσε ευθύς αμέσως ο ζαχαροπλάστης, υποστηρίζοντας πως είναι μόνος του και πως δεν ανήκει σε καμία κλίκα και πως όλοι τον ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως τα κριτήριά του είναι καθαρά αγωνιστικά κι όχι προσωπικά.

Ωστόσο, ο Σπύρος συνέχισε να αμφιβάλλει...

«Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου» - Πλάνταξαν όλοι με την εξομολόγηση του Χανταμπάκη

Μπλε και Κόκκινοι αγωνίστηκαν για την επικοινωνία. Οι πρώτοι θα διάβαζαν αστεία tweets από τον κόσμο ενώ οι δεύτεροι μηνύματα και φωτογραφίες από τα παιδιά τους.

Όταν λοιπόν έκανε την σχετική ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγωνίσματος, φυσικά όλοι συγκινήθηκαν αρκετά. Περισσότερο απ’ όλους, όμως, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου», ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος ξεσπώντας αμέσως σε κλάματα, το ίδιο όμως και οι υπόλοιποι παίκτες ακούγοντάς τον.

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά.

Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε», συνέχισε να λέει μετά από λίγο ωστόσο αμέσως μετά αποχώρησε, για λίγα δευτερόλεπτα, από τον στίβο μάχης προκειμένου να συνέλθει και να επιστρέψει -δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες η γυναίκα του για τα παιδιά τους.

«Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Όσο ήμουν έξω έμαθα για...» - "Λύγισε" η Σταυρούλα πριν το αγώνισμα

Η παίκτρια των Κόκκινων, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όταν επέστρεψε σπίτι της μετά την παραμονή της στο τελευταίο Survivor, έμαθε πως κάποιο μέλος της οικογένειάς της είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τότε, η ίδια, ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, τονίζοντας πως η δεύτερη φορά είναι πιο δύσκολη από την πρώτη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε για τρίτη σερί φορά το έπαθλο επικοινωνίας ήταν οι Κόκκινοι με σκορ μάλιστα 10-3, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly!

«Δεν θα ξαναβοηθήσω» - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη μετά το τέλος του αγώνα

Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις αφού η αδρεναλίνη όλων χτύπησε κόκκινο. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος εξοργισμένος έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του επειδή έδιναν οδηγίες παράλληλα με εκείνον και στη Μαριαλένα κατά τη διάρκεια του αγώνα τους ενώ έναν έντονο καυγά είχαν Μαρτίκας και Μπάρτζης με αφορμή ότι ο δεύτερος δεν καθοδηγούσε σωστά τον φαρμακοποιό.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε για τρίτη σερί φορά το έπαθλο επικοινωνίας ήταν οι Κόκκινοι.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, η Εύη Σαλταφερίδου ξέσπασε σε κλάματα καθώς ο Τάκης της φώναζε αρκετά κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι με το οποίο ενοχλήθηκε πολύ, για αυτό και είπε ότι δεν πρόκειται να ξανά βοηθήσει την ομάδα της, το ίδιο και η Μαριαλένα, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά σε κανένας να την στραβοκοιτάξει.

«Εννοείται ότι είναι δεκτή η συγνώμη του Τάκη, άλλωστε εγώ έχω και ένα κακό. Όταν με ενοχλεί κάτι το λέω οπότε το συζητήσαμε και πριν. Το θέμα είναι ότι, όπως καταλάβαμε και στη ροή του παιχνιδιού, δεν γινόταν ο άνθρωπος ο οποίος μαζεύει τις μπάλες να ακούει αυτόν που είναι πίσω. Οπότε εγώ από τον πρώτο πόντο, γιατί συμμετείχα και μπορεί να έκανα και γω κακό στον Ηλία, δεν ξέρω, ήμουν εδώ κοντά στη μπάλα. Ήθελα να ακούσει την φωνή μου ώστε να έρθει κοντά στη μπάλα και μετά σε κάποια φάση καταλάβαινα ότι ο παίκτης που έπαιζε εκείνη την ώρα δεν με άκουγε. Οπότε, επειδή ήμουν και πιο κοντά, φώναζα πάνω από τη φωνή του Ηλία με αποτέλεσμα να γίνει ένας χαμός εκείνη τη στιγμή. Βγήκε και ο Ηλίας τότε νευριασμένος, όχι προφανώς απέναντι μου αλλά εμένα δεν μου αρέσει να μου φωνάζουν και εκείνη την ώρα φορτίστηκα.

Θεωρώ ότι δεν θέλω να ξαναβοηθήσω. Από εδώ και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας βοηθάνε άλλοι, δεν θέλω να πάρω εγώ αυτόν τον ρόλο/ Απλά δεν αντέχω τις φωνές, δεν μου αρέσει. Δηλαδή μπορώ να φωνάξω και να βοηθήσω. Όταν όμως με κοιτάνε στα μάτια και με αγριοκοιτάζουν, δεν μου αρέσει. Αυτό. Τυχαία έγινε και από εσένα, Ηλία και από τον Τάκη. Δεν είναι ότι λέω πως έχετε κάτι μαζί μου, απλώς δεν μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά η Εύη.

«Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» - Σάκης και Μαριαλένα έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάκης πήγε φυσικά να βρει την Μαριαλένα η οποία έκλαιγε λόγω της ήττας της ομάδας της, με εκείνον να την αγκαλιάζει και να τη ρωτάει αν θέλει να επικοινωνήσει με την μητέρα της, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και ζήτησε να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί το έπαθλο.

Μάλιστα, ορμώμενος από τους μπαμπάδες της ομάδας του, δηλαδή Χανταμπάκης και Παπαδόπουλος και την επιθυμία τους να δουν τα παιδιά τους, ο Σάκης ρώτησε την Μαριαλένα αν θέλει να κάνουν παιδάκι.

Σάκης Κατσούλης: «Εγώ είπα στην κάμερα αν θέλεις να κάνουμε παιδί, αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Πότε το είπες αυτό;».

Σάκης Κατσούλης: «Όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος “εσύ δεν έχεις παιδί”. Λέω: “Όχι. Μαριαλένα θες να κάνουμε ένα;”. Αλλά δεν με κοίταξες καν».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν το άκουσα».

Σάκης Κατσούλης: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι».

Φυσικά, εκείνη συγκινήθηκε και τον αγκάλιασε.

Πανικός στην καλύβα του Κόκκινων - Στο στόχαστρο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Το νούμερο ένα θέμα που συζητήθηκε χθες ήταν η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα και το γεγονός πως ο Κώστας Παπαδόπουλος ενσωματώθηκε στην αντίθετη κλίκα, παρόλο που τον ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ που ο Κώστας βρήκε τον «μπαμπά» του στην ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Κώστας δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα και δικαιολόγησε τον Στέλιο, που δεν τον ψήφισε, γιατί ξύπνησε το πρωί ο Στέλιος μισή ώρα νωρίτερα και του τηγάνισε πιτάκια.

Και ο Κώστας ένιωσε έτσι την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπο του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι, Κώστα μου; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση στο παιχνίδι για μια άλλη εβδομάδα καταρρακώνοντας την προσωπικότητα και την υπόληψη σου τόσο εμετικά;», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου στην έναρξη του επεισοδίου ενώ μάλιστα η εν λόγω ένταση συνεχίστηκε και έπειτα στον στίβο μάχης -δείτε εδώ τι συνέβη.

Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε τότε λύθηκαν τα προβλήματά τους μιας και όταν επέστρεψαν στην καλύβα, ο Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε τα ρέστα από τον Σπύρο και την παρέα του καθώς οι χαρακτηρισμοί τους προς το πρόσωπό του δεν του ταιριάζουν σε καμία περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά είπε.

"Σκοτώθηκαν" μεταξύ τους οι Μπλε - Ούρλιαζε από τα νεύρα του ο Καραγκούνιας

Μόλις επέστρεψαν στην καλύβα, έπιασαν ξανά το θέμα αυτό, με τον Τάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω του ότι είναι ένας παίκτης που νευριάζει συνεχώς, κάτι με το οποίο εκείνος ωστόσο δε συμφώνησε, υποστηρίζοντας πως είναι όλοι προκατειλημμένοι μαζί του. Σε αντίστοιχο κλίμα, βέβαια την ίδια στιγμή βρισκόντουσαν και οι Κόκκινοι, παρά την νίκη τους -δείτε εδώ τι συνέβη.

Διάβασαν μηνύματα από τις οικογένειές τους - "Σπαραγμός" στους Κόκκινους

Μετά λοιπόν την ένταση που προκλήθηκε στην καλύβα τους, οι Κόκκινοι πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να φάνε και να διαβάσουν τα μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Φυσικά το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό, ειδικά για τους μπαμπάδες της παρέας, μιας και μόλις είδαν τι έγραψαν τα παιδιά τους, ξέσπασαν σε κλάματα.