Survivor All Star: «Πουλήθηκες για να προστατευθείς» - Απίστευτη ένταση πριν τον αγώνα μεταξύ Μαρτίκα και Παπαδόπουλου

Ο κακός χαμός ξανά με τους 2 παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Πουλήθηκες για να προστατευθείς» - Απίστευτη ένταση πριν τον αγώνα μεταξύ Μαρτίκα και Παπαδόπουλου

Καθόλου καλά δεν έχει πάρει όπως φαίνεται την χθεσινή του υποψηφιότητα προς αποχώρηση στο Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον ίδιο από την αρχή κιόλας του επεισοδίου δεν έχει σταματήσει να ρίχνει τα "καρφιά" του προς την κλίκα που τον ψήφισε.

Ωστόσο, στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού του έχει βρεθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος, τον οποίο χαρακτήρισε ουκ ολίγες φορές υποκριτή, μιας και προσπαθεί να ενσωματωθεί, σύμφωνα με εκείνον, στην άλλη υπο - ομάδα των Κόκκινων για να μην ψηφιστεί ξανά -δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε.

Το θέμα αυτό όμως συζητήθηκε και πριν το αγώνισμα επάθλου, με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Λιανού, με τον Σπύρο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Κώστας πουλήθηκε για να προστατευθεί.

Όλες αυτές τις κατηγορίες όμως τις διέψευσε ευθύς αμέσως ο ζαχαροπλάστης, υποστηρίζοντας πως είναι μόνος του και πως δεν ανήκει σε καμία κλίκα και πως όλοι τον ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως τα κριτήριά του είναι καθαρά αγωνιστικά κι όχι προσωπικά.

Ωστόσο, ο Σπύρος συνέχισε να αμφιβάλλει...

Χαμός πριν το αγώνισμα μεταξύ Παπαδόπουλου και Μαρτίκα

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Ο αγώνας απόψε θα είναι αρκετά δύσκολος αφού θέλει συνεργασία. Ένας παίκτης θα έχει κλειστά μάτια και ο άλλος θα τον καθοδηγεί για να βάλει τους στόχους. Πρώτα όμως θα πρέπει να κάνουν κύκλους για να ζαλιστούν. Ένα δίδυμο μάλιστα θα τσακωθεί άσχημα. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, με τον φαρμακοποιό σε μια εκτός εαυτού κατάσταση να ξεσπά και να φωνάζει κατηγορώντας τον.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και να δει κάποιο μήνυμα από την οικογένεια της είναι αυτή των... Διάσημων! Οι Μαχητές δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν την μια ασυλία που κέρδισαν, τώρα θα καταρρεύσουν ξανά.