Survivor All Star: «Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Σπύρο Μαρτίκα

Δίχως τέλος τα "καρφιά" προς την ομάδα του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Σπύρο Μαρτίκα

Με το ξέσπασμα και τα αιχμηρά λόγια του Σπύρου Μαρτίκα ξεκίνησε το αποψινό 15/2 επεισόδιο του Survivor All Star, με αφορμή το γεγονός πως χθες 14/2 στο συμβούλιο του νησιού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση -δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, έδειξε στην κάμερα φανερά την ενόχλησή του, ρίχνοντας τα "βέλη" του προς συγκεκριμένα άτομα της ομάδας του και ειδικότερα προς την αντίπαλη κλίκα, δηλαδή Παπαδόπουλος, Κόρομι, Χανταμπάκη, Κατσούλη, Σταυρούλα, Πρίαμο και Χαμπέρη.

Μάλιστα, τόνισε πως τα άτομα αυτά πριν μερικές μέρες τον εκθείαζαν ενώ χθες επισήμαναν πως δεν βοηθάει τόσο στην καλύβα και πως έχει πέσει πολύ αγωνιστικά. Για αυτό και ο Σπύρος τους χαρακτήρισε ως κλίκα της υποκρισίας. Ιδιαίτερα στάθηκε στον Κώστα Παπαδόπουλο, μιας και φαίνεται πως μεταξύ τους υπάρχει μια έντονη κόντρα.

«Δεν με ψήφισε η ομάδα μου. Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας. Με ψήφισε μια κλίκα η οποία κάνει την Αφροδίτη να κλαίει όντας περιφρονημένη από τους ίδιους όταν εκείνοι φτιάχνουν ένα σημείο και το περιφράζουν αυτοσχέδια για να μην πλησιάσουμε οι υπόλοιποι. Μια κλίκα που, όταν συζητάμε κάτι σοβαρό ή μπορούμε να αναδείξουμε μια αλήθεια, εξαφανίζεται. Εξαφανίζονται από την συζήτηση ταυτόχρονα όλοι μαζί. Μια κλίκα που κρύβεται πίσω από τις αλήθειες της. Μια κλίκα τελικά που σε εκθειάζει για την αγωνιστικότητα σου και σε δυο μέρες σε ψηφίζει.

Δεν ζητάω τον λόγο που με ψήφισαν γιατί δεν τον έχουν. Με πείραξε όμως η αδικία στο πρόσωπο μου γιατί και αυτοί έδειξαν φόβο. Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ που ο Κώστας βρήκε τον «μπαμπά» του στην ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Κώστας δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα και δικαιολόγησε τον Στέλιο, που δεν τον ψήφισε, γιατί ξύπνησε το πρωί ο Στέλιος μισή ώρα νωρίτερα και του τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε έτσι την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπο του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι, Κώστα μου; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση στο παιχνίδι για μια άλλη εβδομάδα καταρρακώνοντας την προσωπικότητα και την υπόληψη σου τόσο εμετικά;», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου.

Εκτός εαυτού ο Σπύρος Μαρτίκας με τους Κόκκινους

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο από το Survivor All Star

Η αποχώρηση λοιπόν, θα φέρει τεράστιες ανατροπές και αυτό γιατί όλα τα πρόσωπα που είναι υποψήφια, δηλαδή Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κρις Σταμούλης και Σπύρος Μαρτίκας, έχουν απασχολήσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί είναι άνδρας, άρα η Μελίνα Μεταξά φεύγει από το κάδρο. Όταν ψηφίστηκε άλλωστε, οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι, καθώς δεν ήταν σύμφωνοι να ψηφιστεί λόγω του προβλήματος με την υγεία της.

Από την άλλη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγαίνει από το κάδρο καθώς είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός, παρόλο που και εκείνος έχει "φάει" το κράξιμο του από το twitter.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν πως ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον "τρώει".