Survivor All Star spoiler 15/2: ΚΙ ΟΜΩΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 15/2: ΚΙ ΟΜΩΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Μπορεί στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο του Survivor All Star να παρακολουθήσαμε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από τον Ατζούν και τον τελευταίο αγώνα ασυλίας που κέρδισαν οι Μαχητές και έβγαλαν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα, σήμερα 15/2 το νέο επεισόδιο είναι ακόμη πιο καταιγιστικό.

Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για τον έπαθλο επικοινωνίας που θέλουν σαν "τρελοί" όλοι οι παίκτες, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με πρόσωπα της οικογένειας τους. Πριν όμως απολαύσουν το έπαθλο, θα σημειωθούν μεγάλες εντάσεις.

Αρχικά όπως είδαμε από το trailer (δείτε το βίντεο), ο Στέλιος Χανταμπάκης θα κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το γιο του (δείτε φωτογραφία των παιδιών του), ενώ θα αποχωρήσει από το πλευρό της ομάδας του μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του και την έντονη συγκίνηση του.

Στη συνέχεια στον στίβο μάχης, μια κίνηση της Διάσημης ομάδας θα κάνουν έξαλλο τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος θα έχει ένα άσχημο ξέσπασμα και θα φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ποια ομάδα θα κερδίσει όμως σήμερα 15/2 στο Survivor All Star;

Survivor All Star spoiler 15/2

Ο αγώνας απόψε θα είναι αρκετά δύσκολος αφού θέλει συνεργασία. Ένας παίκτης θα έχει κλειστά μάτια και ο άλλος θα τον καθοδηγεί για να βάλει τους στόχους. Πρώτα όμως θα πρέπει να κάνουν κύκλους για να ζαλιστούν. Ένα δίδυμο μάλιστα θα τσακωθεί άσχημα. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, με τον φαρμακοποιό σε μια εκτός εαυτού κατάσταση να ξεσπά και να φωνάζει κατηγορώντας τον.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και να δει κάποιο μήνυμα από την οικογένεια της είναι αυτή των... Διάσημων! Οι Μαχητές δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν την μια ασυλία που κέρδισαν, τώρα θα καταρρεύσουν ξανά.