Μοναχικά γενέθλια για την σύζυγό του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη - Η ανάρτηση στο Instagram

Το χιουμοριστικό σχόλιο για τον άνδρα της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Πριν από μερικές μέρες είχε τα γενέθλια της η Όλγα Πηλιάκη. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έκλεισε τα 34 και ανάρτησε μια όλο νόημα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για αγαπημένο της που βρίσκεται στο Survivor All Star.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται πλέον στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star και ήδη έχουν περάσει κάποιες μέρες και δοκιμασίες μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε στο χθεσινό (16/1) αγώνισμα). Άφησε πίσω την σύζυγο, Όλγα Πηλιάκη, και τα δύο τους παιδιά και υπόσχεται να επιστρέψει αρκετά αργότερα, παρόλο που θα τους λείψει.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά τους και την συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον καλό της για να δείξει πως θα τον βλέπουν καθημερινά και θα τον στηρίζουν ότι κι αν συμβεί.

«The real Survivors No 2 !!! Και κάπως έτσι μας βρίσκει η νέα χρονιά!! Τους τρεις μας αγκαλιά! Μετά από μια εβδομάδα ατελείωτου παιχνιδιού για να ξεφεύγει το μυαλουδάκι και να μη μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας, έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και μετράμε το χρόνο αντίστροφα!!! Πάμε μπαμπαααααά!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Όλγα Πηλιάκη παιδιά

Η γενέθλια ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη

Διαφορετικά τα φετινά γενέθλια για την Όλγα Πηλιάκη, χωρίς τον Στέλιος Χανταμπάκη στο πλευρό της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο σύζυγος της Όλγας Πηλιάκη επέστρεψε μετά από 6 χρόνια στον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη φορά με μια «αθόρυβη» συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης για το οποίο στο παρελθόν είχε συζητηθεί έντονα με τις «εκρήξεις» στους τότε συμπαίκτες του (δείτε εδώ τον λόγο που έχει "εξαφανιστεί" ο Χανταμπάκης).

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τούρτα των γενεθλίων της, η Όλγα Πηλιάκη έκανε ανάρτηση για τα φετινά της γενέθλια.

«Και εκεί που πας να συνηθίσεις τον προηγούμενο αριθμό … Τσουπ! Έρχεται ο επόμενος και φτου απ´την αρχή! Τουλάχιστον περνάνε ωραία τα χρόνια και αυτό είναι μεγάλη παρηγοριά! Να είμαι καλά να με χαίρονται!!! Στέλιο Χανταμπάκη πάλι γλύτωσες τα λουλούδια», έγραψε με χιούμορ η Όλγα Πηλιάκη.

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη