Survivor All Star: Το μήνυμα στήριξης του Ατζούν για τον σεισμό της Τουρκίας

Αρκετά συγκινητικός!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Το μήνυμα στήριξης του Ατζούν για τον σεισμό της Τουρκίας

Λίγο πριν φτάσουν οι δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο σημαντικό μήνυμα που ήθελε να δώσει ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός Τουρκία: «Οι φωνές στα χαλάσματα ήταν ζωντανών νεκρών» - Συγκλονίζουν τα λόγια των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στον φονικό σεισμό της Τουρκίας, που έφτασε τα 7,8 ρίχτερ και ευχαρίστησε τουςέλληνες τηλεθεατές και όχι μόνο για την προσπάθεια που πρόσφεραν απλόχερα στην γειτονική χώρα.

Το μήνυμα του Ατζούν στο Survivor All Star

«Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κα όπως είπαν και οι υπουργοί μας δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας», είπε αρχικά ο παραγωγός του Survivor All Star.

«Εκ μέρους μου και την χώρας μου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω σας αγαπώ πολύ», έκλεισε υποκλεινόμενος ο Ατζούν.

Το βιντεο με τον Ατζουν στο Survivor All Star

Η ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το θανατηφόρο σεισμό στην Τουρκία

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του Survivor, Aτζούν Ιλιτζαλί παρακολουθεί σαστισμένος όσα συμβαίνουν στη χώρα του και έτσι την Πέμπτη 9/2 έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο instagram.

«Η Τουρκία χτυπήθηκε από καταστροφικούς σεισμούς και το κράτος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέταρτου βαθμού. Είναι η χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της χώρας μας. Οι άνθρωποί μας που είναι κάτω από τα συντρίμμια χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Προς όλους τους φίλους μου σε όλον τον κόσμο: σας παρακαλώ στηρίξτε τα σωστικά συνεργεία και τους ανθρώπους κάνοντας δωρεά», έγραψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.