Survivor All Star: Πανικός στην καλύβα του Κόκκινων - Στο στόχαστρο ο Κώστας Παπαδόπουλος

«Με είπαν πουλημένο, γλείφτη και χαζό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Πανικός στην καλύβα του Κόκκινων - Στο στόχαστρο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Το νούμερο ένα θέμα που συζητιέται από την αρχή κιόλας του αποψινού 15/2 επεισοδίου του Survivor All Star είναι η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα και το γεγονός πως ο Κώστας Παπαδόπουλος ενσωματώθηκε στην αντίθετη κλίκα, παρόλο που τον ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ που ο Κώστας βρήκε τον «μπαμπά» του στην ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Κώστας δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα και δικαιολόγησε τον Στέλιο, που δεν τον ψήφισε, γιατί ξύπνησε το πρωί ο Στέλιος μισή ώρα νωρίτερα και του τηγάνισε πιτάκια.

Και ο Κώστας ένιωσε έτσι την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπο του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι, Κώστα μου; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση στο παιχνίδι για μια άλλη εβδομάδα καταρρακώνοντας την προσωπικότητα και την υπόληψη σου τόσο εμετικά;», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου στην έναρξη του επεισοδίου ενώ μάλιστα η εν λόγω ένταση συνεχίστηκε και έπειτα στον στίβο μάχης -δείτε εδώ τι συνέβη.

Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε τότε λύθηκαν τα προβλήματά τους μιας και όταν επέστρεψαν στην καλύβα, ο Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε τα ρέστα από τον Σπύρο και την παρέα του καθώς οι χαρακτηρισμοί τους προς το πρόσωπό του δεν του ταιριάζουν σε καμία περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Πανικός στην καλύβα του Κόκκινων με τον Κώστα Παπαδόπουλο

Η συγκίνησή του για τα παιδιά του

Έπαθλο επικοινωνίας είχαν απόψε στο Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε και φυσικά και οι 2 ομάδες θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να το κερδίσουν και να μάθουν νέα από την οικογένειά τους. Μερικοί από τους παίκτες έχουν παιδιά, οπότε η συγκίνησή και η ανυπομονησία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον ζαχαροπλάστη να μιλά βουρκωμένος στην κάμερα και να εκφράζει την επιθυμία του να δει μια φωτογραφία και να διαβάσει ένα μήνυμα από τα παιδιά του.

Μάλιστα, τόνισε πως η κόρη του είναι 11 μηνών και πως πιθανότατα κάνει τα πρώτα της βήματα, τα οποία ωστόσο χάνει ο ίδιος λόγω της παραμονής του στο παιχνίδι.

«Τους ονειρεύομαι πάρα πολύ έντονα. Τα βράδια σκέφτομαι πάρα πολύ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τους βλέπω στα όνειρά μου, αγχώνομαι, για αυτό σήμερα θέλω πάρα πολύ να τους δω... Μακάρι να έχω μια φωτογραφία από τα παιδιά μου κι ένα μήνυμα από κάτω πως είναι καλά... Έχω μεγάλη ανάγκη να δω την μικρή μου κόρη, η οποία είναι 11 μηνών, όταν έφυγα ξεκίναγε να μπουσουλάει, ίσως τώρα να μπορεί να κάνει μερικά βήματα, που εγώ σαν πατέρας χάνω αυτές τις στιγμές, να δω την κόρη μου να κάνει τα πρώτα βήματα....», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κόκκινων.