Survivor All Star spoiler 16/2: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Ποιοι θα φάνε λίγο πριν την αποχώρηση;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 16/2: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Το χθεσινοβραδινό 15/2 επεισόδιο του Survivor All Star πέρα από φωνές, εντάσεις και τσακωμούς, είχε και πολύ συγκίνησε. Οι παίκτες (της Κόκκινης ομάδας) κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους μετά από δυο μήνες! Βουρκωμένα μάτια, σπαρακτικά μηνύματα...

Σήμερα, όμως, είναι μια άλλη μέρα! Μέρα αγωνίσματος και αποχώρησης. Οι μπλε παραμένουν κλασικά χαμένοι στους στίβους μάχης. Τα λάθη στα ματσαρίσματα πάνε κι έρχονται και φαίνεται πως δεν υπάρχει σωτηρία.

Απόψε, ωστόσο, θα δούμε επιτέλους την ανατροπή στο Survivor All Star!

Σε ένα αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με βασικό του στοιχείο το νερό οι μπλε θα υπερισχύσουν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα καταφέρουν να φάνε! Νευρίασαν και πείσμωσαν ή είναι απλά θέμα τύχης; Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι πως απόψε αυτή θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στο δέκα!

Κανείς, όμως, είτε από την μπλε είτε από την κόκκινη ομάδα δεν θα πάει χαλαρός στο συμβούλιο. Ημέρα αποχώρησης, όπως είπαμε και παραπάνω και οι δυο ομάδες έχουν ρίξει συμπαίκτες τους στον τάκο...αλλά μόνο ένας θα φύγει (δείτε εδώ ποιος).