Αφίξεις στην παραλία των διασήμων - Οι τρεις γυναίκες που κατέφθασαν στο Survivor All Star

Φωτιά στα "κόκκινα"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αφίξεις στην παραλία των διασήμων - Οι τρεις γυναίκες που κατέφθασαν στο Survivor All Star

Η παραγωγή του Survivor All Star είχε γνωστοποιήσει τις νέες αφίξεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και μετά την "κουβεντούλα" που έιχαν οι μπλε στην καλύβα τους για τον Κρις Σταμούλη (δείτε εδώ τι είπαν) είδαμε να έρχομαι με το σκάφος, τρεις γυναίκες στην παραλία των "κόκκινων".

Ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σπύρο Μαρτίκα ήταν αυτοί που είδαν πρώτοι το σκάφος μεταφοράς με τις τρείς κοπέλες και ξεκίνησαν να φωνάζουν τα ονόματα τους και να χαμογελούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η άφιξη των τριών κοριτσιών στην παραλία των κόκκινων στο Survivor All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά, προστέθηκαν στην ομάδα των διασήμων και οι φωτιές θα ανάψουν πολύ σύντομα... με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο.

Το trailer του Survivor All Star με πρωταγωνιστές Πρίαμο & Ελευθερίου

Ήδη έχουμε πάρει μια μικρή γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες! Με το που πατήσει το πόδι της η Ελευθερία στην παραλία των Διάσημων θα ξεκινήσει την συζήτηση με τον πρώην της, ωστόσο, θα καταλήξει σε άγριοι καβγά, στον οποίο θα μπλεχτεί και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Γενικά με την είσοδο μου θέλω να κρατήσω κάποιες ισορροπίες. Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια», ακούγεται να λέει στην αρχή του trailer η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια ο Σπύρος που θα μάθει τι έχει συμβεί, θα του κάνει κατά μέτωπον επίθεση λέγοντας πως έχει εκθέσει δυο γυναίκες, με τον Μάριο να του απαντάει πως δεν τον αφορά το ζήτημα.

Λίγο αργότερα, επίθεση θα δεχτεί και από την Ελευθερία η οποία θα τον πει ντροπή της Κύπρου και απαράδεκτο, μαζί και με πολλά άλλα ακατάλληλα κοσμητικά επίθετα.

Εκτός λοιπόν της σαπουνόπερας, θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα ασυλία και εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την κερδίσει - δείτε εδώ.