Survivor All Star: «Ήταν λίγο τεμπελάκος και...» - Οι αντιδράσεις των μαχητών για τον Κρις

Μετά την αποχώρηση του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ήταν λίγο τεμπελάκος και...» - Οι αντιδράσεις των μαχητών για τον Κρις

Το Survivor All Star είανι εδώ και λίγα λεπτά στον αέρα του ΣΚΑΙ και οι ΜΠΛΕ αφού γύρισαν από το συμβούλιο του νησιού, που αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης (δείτε την στιγμή που έφυγε) ξεκίνησαν να σχολιάζουν την συμπεριφορά του απέναντι τους και στην καλύβα.

Σχηματίστηκε ένα πηγαδάκι μεταξύ Ασημακόπουλου, Καραγκούνια, Ρουμελιώτη και Βασάλου, οι οποίοι είτε με καλά είτε με όχι τόσο καλά λόγια για τον Σταμούλη.

Ο σχολιασμός των Μπλέ για τον Κρις Σταμούλη στο Survivor All Star

«Παρέμεινα, έε;», είπε αρχικά ο Ασημακόπουλος.

«Συγχαρητήρια Γιώργο», συμπλήρωσε ο Καραγκούνιας.

«Ήμασταν σίγουροι για εσένα, δεν είχαμε αμφιβολία για αυτό», είπε η Μαριαλένα.

«Εντάξει με τον Κρις είχα έρθει λίγο πιο κοντά, ήταν καλό παιδί, πραγματικά», ανέφερε ο Ασημακόπυολος.

«Ήταν μορφωμένο παιδί, αλλά λίγο τεμπελάκος», υποστήριξε ο Καραγκούνιας.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Απόψε 19/2 στο Survivor All Star, έχουμε ξεκατίνιασμα, τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τον πρώην υποψήφιο προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα. Με λίγα λόγια "κόλαση ο Άγιος Δομίνικος" και οι τηλεθεατές θα δουν πολύ "ψωμάκι", αφού το κόλπο του Ατζούν με τους νέους παίκτες πιάνει.

Έξι πρόσωπα από τα παλιά, μπήκαν στο αεροπλάνο, έφτασαν στο εξωτικό νησί και με βάρκες πήγαν στις παραλίες Διάσημων και Μαχητών. Τρεις μπήκαν στην πρώτη ομάδα και άλλοι τρεις στην δεύτερη - δείτε πως χωρίστηκαν και τα ονόματα τους.

Όπως είδαμε στο trailer (δείτε το εδώ) με το που πατήσει το πόδι της η Ελευθερία Ελευθερίου (που βρίσκεται ανάμεσα στους νέους παίκτες) στην παραλία των Διάσημων θα ξεκινήσει την συζήτηση με τον πρώην της, ωστόσο, θα καταλήξει σε άγριοι καβγά, στον οποίο θα μπλεχτεί και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Γενικά με την είσοδο μου θέλω να κρατήσω κάποιες ισορροπίες. Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια», ακούγεται να λέει στην αρχή του trailer η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια ο Σπύρος που θα μάθει τι έχει συμβεί, θα του κάνει κατά μέτωπο επίθεση λέγοντας πως έχει εκθέσει δυο γυναίκες, με τον Μάριο να του απαντάει πως δεν τον αφορά το ζήτημα.

Λίγο αργότερα, επίθεση θα δεχτεί και από την Ελευθερία η οποία θα τον πει ντροπή της Κύπρου και απαράδεκτο, μαζί και με πολλά άλλα ακατάλληλα κοσμητικά επίθετα.

Εκτός λοιπόν της σαπουνόπερας, θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα ασυλία, τον οποίο θα κερδίσουν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Μαχητές. Άρα οι Διάσημοι θα ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους να βγει στον τάκο.

Εδώ λοιπόν, έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Διάσημοι δεν θα ψηφίσουν όπως την προηγούμενη εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα... αλλά τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η ψυχολογική πίεση που κάνει ο φαρμακοποιός τελικά απέδωσε καρπούς και τον έσωσαν!

Τώρα μένει να δούμε αν χάσουν πάλι ποιος θα ψηφιστεί!

Survivor All Star spoiler 19/2 υποψήφιος προς αποχώρηση