Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Επιστρέφει στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα στο τέλος του συμβουλίου ανακοινώθηκε και το όνομα του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Μετά το έπαθλο φαγητού που επιτέλους κέρδισαν οι Μπλε, οι 2 ομάδες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό και έκατσαν στις θέσεις τους, προκειμένου να ακούσουν και να μάθουν ποιος αποχωρεί.

Αφού λοιπόν πρώτα σημειώθηκε κι ένας έντονος καυγάς μεταξύ Διάσημων και Μαχητών (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη), ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι υποψήφιοι ήταν 4: Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Κρις Σταμούλης και Μελίνα Μεταξά.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star

Τελικά, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star και επιστρέφει στην Ελλάδα είναι ο Κρις Σταμούλης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star

Λίγα λόγια για την ζωή του Κρις Σταμούλη

Ο Κρις Σταμούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι 35 ετών. Αν και από πολύ νεαρή ηλικία τον κέρδισε ο αθλητισμός, ο ίδιος ήταν πολύ καλός μαθητής και κατάφερε να αποφοιτήσει από δύο σχολές. Την σχολή Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο ίδιος ασχολήθηκε από πολύ μικρός με διάφορα αθλήματα και συγκεκριμένα το μπάσκετ, το kick-boxing και τον στίβο. Αφού τελείωσε τις σπουδές του, αποφάσισε να εισαχθεί και στη σχολή προπονητών της IFBB (International Federation of Bodybuilding), της μεγαλύτερης ομοσπονδίας στον χώρο της σωματικής διάπλασης και του fitness.Ο Κρις Σταμούλης έκανε διάφορα περάσματα από τον αθλητισμό, αλλά τελικά τον κέρδισε περισσότερο το κομμάτι του bodybuilding και του fitness. Η προπόνηση με βάρη σε συνδυασμό με σωστή και ισορροπημένη διατροφή έγινε καθημερινότητα για εκείνον και κάπως έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό επαγγελματικά.

Έχοντας πλέον εντρυφήσει στους τομείς των bodybuilding, powerlifting, calisthenics και CrossFit και έχοντας συμμετάσχει επιτυχώς σε δύο αγώνες σωματικής διάπλασης στις κατηγορίες men’s physique και bodybuilding, ο Κρις Σταμούλης αποφάσισε να ξεκινήσει να προπονεί άλλους ανθρώπους. Στόχος του ήταν και παραμένει να βοηθήσει άλλους να αγαπήσουν το σώμα τους και να το διαμορφώσουν με σκληρή δουλειά και σωστή διατροφή στα επίπεδα που επιθυμούν.

Ως fitness instructor έχει καταφέρει να εμπνεύσει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά body transformations που έχουμε δει στη χώρα μας, ενώ το 2022 συνέγραψε και εξέδωσε το πρώτου του βιβλίο, με τίτλο “Απώλεια Λίπους, 5 βήματα για να χάσεις κιλά εύκολα και γρήγορα”.