Survivor All Star: «Έχω πεινάσει πολύ περισσότερο από εσάς» - Απίστευτος καυγάς μεταξύ Μπάρτζη και Μπλε

Με τσακωμούς ξεκίνησε ξανά το συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Έχω πεινάσει πολύ περισσότερο από εσάς» - Απίστευτος καυγάς μεταξύ Μπάρτζη και Μπλε

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε το αποψινό 16/2 συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star, με τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκεται στο στόχαστρο της προσοχής και του σχολιασμού όλης της Μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα επάθλου, τον οποίο νίκησαν οι Μαχητές, εκείνοι κατηγόρησαν τον Νίκο Μπάρτζη πως δεν ξέρει να χάνει και πως βγαίνει συνεχώς μια επιθετικότητα προς την ομάδα τους.

Το εν λόγω λοιπόν ζήτημα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως ο Νίος, αν τυχόν πέρναγε όσο περνάνε εκείνος, θα είχε φύγει προ πολλού. Φυσικά, αυτό το αρνήθηκε ο δεύτερος, τονίζοντας πως εκείνος έχει πεινάσει πολύ περισσότερο από τους Μπλε και πως έχει περισσότερα πολλά χειρότερα.

Με αφορμή λοιπόν, τις δηλώσεις αυτές, οι τόνοι ανέβησαν και επικράτησε ξανά ένας μικρός χαμός.

Διαβάστε επίσης: Spoiler - Αλλάζουν επιτέλους οι ομάδες! Ποιος πάει που

Ο καυυγάς μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και της Μπλε Ομάδας

Δεν γυρνάει πίσω - Αυτός φεύγει απόψε

Σύμφωνα με αποκλειστικές και οριστικές πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί είναι άνδρας, άρα η Μελίνα Μεταξά φεύγει από το κάδρο, καθώς κιόλας έχει πολλούς υποστηρικτές έξω αφού είναι από τις πιο αγαπητές παίκτριες. Από την άλλη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγαίνει από το κάδρο καθώς είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός, παρόλο που και εκείνος έχει "φάει" κράξιμο από το twitter.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν πως ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον "τρώει".