Survivor All Star spoiler 28/2: Θα είναι η πρώτη τους φορά - Αυτές οι δυο παίκτριες βγαίνουν στον τάκο απόψε!

Βρε καλώς τα κορίτσια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/2: Θα είναι η πρώτη τους φορά - Αυτές οι δυο παίκτριες βγαίνουν στον τάκο απόψε!

12 κορίτσια βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Survivor All Star - μετά και τις νέες προσθήκες - και μια είναι ήδη στον τάκο (Χριστίνα Κεφαλά) αφού η Κόκκινη ομάδα μετά την ήττα της Κυριακής θεώρησε τίμιο να την ψηφίσει. Κάτι που η ίδια δεν πήρε καθόλου καλά η αλήθεια είναι (δείτε εδώ την αντίδρασή της) αλλά... that's life!

Απόψε, λοιπόν, μετά και τον χθεσινό χαμό όπου υποψήφιος βγήκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από τους Μπλε, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης για τα... μάτια της τρίτης ασυλίας. Το Youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη (δείτε εδώ) οπότε πάμε να μιλήσουμε για τα όσα θα διαδραματιστούν στο συμβούλιο του νησιού.

Ποιος βγαίνει στον τάκο του Survivor All Star απόψε

Όπως σας έχουμε ήδη μαρτυρήσει από τον τίτλο στον τάκο απόψε θα πέσουν δυο γυναίκες! Ενώ οι Κόκκινοι θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη τελικά δεν θα καταφέρουν να την πάρουν και φτάνοντας στο συμβούλιο θα γίνει το έλα να δεις, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Με τούτα και με εκείνα από την κάλπη θα ψηφιστούν Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου τι έχει; Μέλι; Ή είναι τόσο καλή αγωνιστικά; Ας μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά! Όχι τίποτα άλλο, θα στεναχωρηθεί πολύ και το αγόρι της Ελένης (δείτε τον εδώ).