Χώρισε μετά το Survivor αλλά είναι ξανά ερωτευμένη - Κούκλος με κοιλιακούς ο νέος σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε μετά το Survivor αλλά είναι ξανά ερωτευμένη - Κούκλος με κοιλιακούς ο νέος σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Την Ελένη Χαμπέρη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Ήταν από τις πιο αγαπητές παίκτριες, ενώ πολλοί τη θεωρούσαν μέχρι και φαβορί για το μεγάλο τελικό. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους. Μάλιστα, λίγο μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, αποκλειστικά εμείς σας είχανε αποκαλύψει πως χώρισε από το σύντροφό της.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω χωρίσει. Δεν είναι το Survivor ο λόγος αλλά σίγουρα επηρεάζει και αυτό. Δεν έχω προλάβει να πάω στο νησί που είναι ο πρώην σύντροφός μου», είχε πει λίγο μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση.

Η 27χρονη personal trainer ήταν πολλά χρόνια με τον σύντροφό της, σεφ στο επάγγελμα, όμως όπως φαίνεται η απόσταση τους έκανε να απομακρυνθούν και να έρθει το τέλος.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη μετά το Survivor

Ένα χρόνο μετά το χωρισμό της η Ελένη Χαμπέρη έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια ενός κούκλου μελαχρινού με κοιλιακούς φέτες. Ο αγαπημένος είναι ονομάζεται Αλέξανδρος Αναστασίου και είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου.

Κανένας τους δεν κρύβει τη σχέση του και οι κοινές αναρτήσεις στα social media είναι πολλές.

Ελένη Χαμπέρη σύντροφος
Φωτογραφία Instagram

Νέος σύντροφος Ελένης Χαμπέρη Survivor 4
Φωτογραφία Instagram

Πριν μερικούς μήνες έγινε θεία

Συγκεκριμένα, η αδερφή της, Νίκη, έγινε μανούλα και όλη η οικογένεια φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ελένη δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του νεογέννητου, κρύβοντας φυσικά το προσωπάι του.

“Καινούργιο μέλος στη οικογένεια, Ευτυχία!» έγραψε χαρατηριστικά στο instastory της, κάνοντας παράλληλα ταγκ αδερφούλα της.

Να σημειώσουμε ότι η Ελένη Χαμπέρη πριν καιρό αποκάλυψε πως αν γίνει κάποια στιγμή Survivor all star, θα επιθυμούσε πολύ να συμμετάσχει.

Έγινε θεία η Ελένη Χαμπέρη από το Survivor 4