Ελένη Χαμπέρη: «Αν γίνει All Star Survivor θα το...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Χαμπέρη: «Αν γίνει All Star Survivor θα το...»

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Παρασκευής 24/9 στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της σχετικά με το Survivor αλλά και το πως βίωσε την την στιγμή που αναγκάστηκε να βγει εκτός εαυτού.

Μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το κομμάτι του reality δεν μου άρεσε. ‘Έλεγα τι έχω να χωρίσω και γιατί να νευριάσω, αφού είναι ένα παιχνίδι. Αν δεν μπορώ να μιλήσω και να βρω το δίκιο μου, με πιάνουν τα νεύρα μου.»

«Θυμάμαι ότι ήμασταν στην καλύβα και μαλώναμε με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη επειδή έλεγαν ότι εγώ είπα κάτι διαφορετικό στην Καρολίνα. Μιλάμε φώναζαν και κάποια στιγμή έβγαλα μία τσιρίδα. Εκεί βγήκα εκτός ορίων κι άρχισα να κλαίω. Το έχω εύκολο το κλάμα… Αν γίνει All Star Survivor θα το σκεφτόμουν σίγουρα. Κρατώ επαφές με τους Amigos.» κατέληξε η Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη

Αδημοσίευτη φωτογραφία από το Survivor 4 - Από τη στιγμή που δεν έγραφαν οι κάμερες

Μπορεί το Survivor 4 να έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ακόμα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης, τα οποία ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Το Survivor 4 αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν μιας και για το μεγαλύτερο μέρος του, σημείωνε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε μία πτώση καθώς τράβηξε παραπάνω απ' όσο έπρεπε και οι τηλεθεατές κουράστηκαν.

Η Ελένη Χαμπέρη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία εκείνοι και οι συμπαίκτες της από την Μπλε ομάδα ποζάρουν πάνω στο σκάφος που τους μεταφέρει μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Κορόμι έδωσε μία «καυτή» συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

Το αδημοσίευτο στιγμιότυπο από το Survivor 4

Survivor 4 παρασκήνια