Survivor All Star spoiler 28/2: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία!

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/2: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία!

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως έχει φερθεί δίκαια και στις δύο ομάδες του Survivor All Star γιατί μέχρι στιγμής τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι έχουν σημειώσει από μια... ήττα! Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους Μαχητές να κερδίζουν και τους Διάσημους να ρίχνουν στον τάκο τη νέα τους προσθήκη, την Χριστίνα Κεφαλά, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να γίνεται το ανάποδο και οι Μπλε να κάνουν ακριβώς το ίδιο, να ψηφίζουν μια νέα τους προσθήκη, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Απόψε όλοι θα αγωνιστούν σκληρά για την τρίτη ασυλία και το Youweekly.gr ως γνωστόν έχει ήδη το ποιος κερδίζει!

Ποια ομάδα παίρνει απόψε την τρίτη ασυλία του Survivor All Star

Όσοι μας διαβάζουν χρόνια γνωρίζουν πως είμαστε άπαιχτοι, ειδικά όσον αφορά το Survivor! Οι πηγές μας δεν έχουν πέσει σχεδόν ποτέ έξω και συγκεκριμένα φέτος δεν έχουμε σημειώσει ούτε μια αστοχία. Όσον αφορά την σημερινή ημέρα, από το βράδυ της Καθαρά Δευτέρας σας είχαμε δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα φαίνεται πως θα κερδίσει απόψε και... μόλις τώρα οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν στο 100%.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αλάνθαστη πηγή μας από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο την τρίτη ασυλία απόψε θα κατακτήσουν οι Μπλε κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να ρίξουν στον τάκο ακόμα δυο παίκτες τους.

Γνωρίζουμε από τώρα ποιοι είναι φυσικά (δείτε τους εδώ).