Survivor all star: Όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι

ΚΑΛΑ ΟΝΤΩΣ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι

Τη Δευτέρα 14/3 είδαμε στο Survivor all star είδαμε τους μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού, αφού είχαν χάσει την ασυλία και έτσι έπρεπε πλέον να βγάλουν 2 νέους υποψήφιους προς αποχώρηση μετά από αυτή του Ασημακόπουλου.

Εν τέλει, η κάλπη έδειξε άλλα - που εμείς σας τα είχαμε πει - αφού δε βγήκαν 2 αλλά 3 υποψήφιοι με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τα ονόματα με τους υπόλοιπους παίκτες να κοιτάνε σαστισμένοι. Έτσι λοιπόν, στον τάκο βγήκαν και ζητάνε τη βοήθεια του κοινού ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor all star (14/3)

Κανονική κατακραυγή στο twitter με τη γκάφα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Στο (13/3) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε να χάνουν την ασυλία για δεύτερη ημέρα οι μαχητές και έτσι μετά την ανατρεπτική υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπολου θα έπρεπε να βγάλουν άλλον ένα δικό τους στον τάκο.

Έτσι λοιπόν, είδαμε στην καλύβα της ομάδας να γίνονται οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με τα ονόματα, που θα έπρεπε να βγουν από την κάλπη. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε μάλιστα η κουβέντα της Μαριαλένας με το φίλο της από την έξω ζωή Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Οι δύο τους με την κάμερα να γράφει κανονικά μιλούσαν αρνητικά για κάποιους συμπαίκτες τους, όπως και τον Πιλίδη, που κατά τα άλλα είναι πολύ δυνατός στην ομάδα. Τα σχόλια στο twitter λοιπόν, πήραν φωτιά και τα περισσότερα ήταν κατά της Ρουμελιώτη...(δείτε εδώ γιατί η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια με τη Μαριαλένα).