«Η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "καίει" το ΣΚΑΪ για τον Κατσούλη & την Ρουμελιώτη

«Πρέπει να πουληθούν και κάποια ενσταντανέ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης πλησίασε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και της ζήτησε να κάνουν ένα παιδί μόλις βγουν από το παιχνίδι (δείτε εδώ την αντίδρασή της). Με το που ακούστηκε αυτό, λοιπόν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξέσπασε μέσα από μία ανάρτησή του για το ζευγάρι, καθώς δεν του άρεσε καθόλου η συμπεριφορά τους.

Για το ίδιο θέμα, λοιπόν, μίλησε και το πρωί του Σαββάτου 18/2 στην κάμερα του Open Weekend, εξηγώντας πως αρχικά τον εκνευρίζει που η παραγωγή του ΣΚΑΪ τους αφήνει να βλέπονται και να βρίσκονται, ενώ θα έπρεπε να τους χωρίζει και να μην τους αφήνει να συζητούν, ενώ θεωρεί πως ο λόγος για τον οποίο ο σύντρφοφος της μαχήτριας θέλει να γίνει μπαμπάς.

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Μαριαλένα & τον Σάκη στο Survivor All Star

«Η κάμερα είναι στο ένα μέτρο ακριβώς, είναι πάρα πολύ κοντά, είναι από τις στιγμές που η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια που οι μπλε με τους κόκκινους έρχονται κοντά, γι' αυτό το ζευγάρι μόνο κάνουν τα στραβά μάτια και τους αφήνουν γιατί συνήθως, όταν πάει να πλησιάσει ένας κόκκινος έναν μπλε, σε χωρίζουν αμέσως. Εδώ όμως είναι το ζευγάρι που πρέπει να πουληθούν και κάποια ενσταντανέ», είπε αρχικά "αδειάζοντας" και το ΣΚΑΪ, αλλά και την παραγωγή γενικότερα.

Και κατέληξε: «Εμένα δεν μου άρεσε η έκφραση καθόλου. Αν θες να γίνεις μπαμπάς, επειδή ζήλεψες κάποιον γονιό είναι λάθος λόγος για να γίνεις μπαμπάς».