Survivor All Star: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σάκη Κατσούλη - «Αν θέλεις να κάνεις παιδάκι επειδή...»

Η ανάρτηση μετά την πρόταση του Σάκη στην Μαριαλένα στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σάκη Κατσούλη - «Αν θέλεις να κάνεις παιδάκι επειδή...»

Μετά την ήττα των Μαχητών στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor All Star, με τους Διάσημους να βλέπουν μηνύματα από την οικογένεια τους, ο Σάκης Κατσούλης πλησίασε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει.

Ορμώμενος μάλιστα, από τους μπαμπάδες της ομάδας του, δηλαδή Χανταμπάκης (δείτε εδώ την συγκίνησή του) και Παπαδόπουλος και την επιθυμία τους να δουν τα παιδιά τους, την ρώτησε αν θέλει να κάνουν παιδάκι.

Η Μαριαλένα όταν άκουσε την πρόταση του "Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι", συγκινήθηκε και έπεσε στην αγκαλιά του - δείτε εδώ καρέ καρέ το βίντεο.

Το σχόλιο του Κωνσταντάρα για την πρόταση του Κατσούλη για παιδί

Βλέποντας λοιπόν το συγκεκριμένο σκηνικό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, θέλησε να εκφράσει την άποψη του. Διαφώνησε λοιπόν με το γεγονός πως ένιωσε την ανάγκη να κάνει παιδί επειδή ζήλεψε από τους μπαμπάδες της ομάδας του.

«Καλό το reality, τα παιδιά τα συμπαθώ, αλλά αν θέλεις να κάνεις παιδάκι επειδή… ζήλεψες τους άλλους μπαμπάδες, κάτι πάει λάθος. Κάποτε θα έλεγα “πάρε σκύλο” αλλά και αυτή η πράξη απαιτεί ευθύνη».

«Και για να συνεχίσω τη σκέψη μου, προφανώς όταν ο Σάκης βγει και το δει το στιγμιότυπο θα πει ότι δεν το εννοούσε έτσι. Και ίσως όντως να μην το εννοούσε έτσι. Αλλά, έτσι το είπε, μέσα σε ένα reality που μπήκε για δεύτερη φορά, μπροστά σε μια κάμερα που τραβούσε στα μούτρα τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Survivor All Star Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατσούλη

Survivor All Star Λάμπρος Κωνσταντάρας

Να σημειώσουμε πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor All Star καθώς υπήρξε και ο ίδιος παίκτης, για αυτό και έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι. Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, αποκάλυψε πως παίκτης βρέθηκε με συσκευή ευχαρίστησης στην τσάντα του.