Survivor All Star: «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» - Σάκης και Μαριαλένα έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Έβαλε τα κλάματα η Ρουμελιώτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» - Σάκης και Μαριαλένα έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που νίκησαν για τρίτη σερί φορά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star και θα έχουν την ευκαιρία να φάνε αλλά πάνω από όλα να διαβάσουν μηνύματα και να δουν φωτογραφίες της οικογένειάς τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάκης πήγε φυσικά να βρει την Μαριαλένα η οποία έκλαιγε λόγω της ήττας της ομάδας της, με εκείνον να την αγκαλιάζει και να τη ρωτάει αν θέλει να επικοινωνήσει με την μητέρα της, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και ζήτησε να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί το έπαθλο.

Σάκης και Μαριαλένα έτοιμοι να κάνουν παιδί

Μάλιστα, ορμώμενος από τους μπαμπάδες της ομάδας του, δηλαδή Χανταμπάκης (δείτε εδώ την συγκίνησή του) και Παπαδόπουλος και την επιθυμία τους να δουν τα παιδιά τους, ο Σάκης ρώτησε την Μαριαλένα αν θέλει να κάνουν παιδάκι.

Σάκης Κατσούλης: «Εγώ είπα στην κάμερα αν θέλεις να κάνουμε παιδί, αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Πότε το είπες αυτό;».

Σάκης Κατσούλης: «Όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος “εσύ δεν έχεις παιδί”. Λέω: “Όχι. Μαριαλένα θες να κάνουμε ένα;”. Αλλά δεν με κοίταξες καν».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν το άκουσα».

Σάκης Κατσούλης: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι».

Φυσικά, εκείνη συγκινήθηκε και τον αγκάλιασε.

Τι συμβαίνει όμως μεταξύ εκείνης και του Βασάλου;

Χαμός είχε επικρατήσει πριν μερικές μέρες με ένα επίμαχο πλάνο ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star. Οι δυο συμπαίκτες τις τελευταίες ημέρες απομονώνονται στην ζούγκλα για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να επικρατεί αναστάτωση.

Αρχικά ειπώθηκε πως ο Κωνσταντίνος τρώει κρυφά μαζί με άλλους φαγητά που αφήνουν locals σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ μετά από αυτά ακούστηκε πως... υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, με την Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη να τους κάνουν πλάτες για να συναντιούνται.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας και τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι αναληθή - κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωσταντίνος Βασάλος όντως έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους, ούτε και με κανέναν άλλο. Την πρώτη φορά εξαφανίστηκαν από την καλύβα για 9 λεπτά ενώ την δεύτερη για 11, άρα δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα.

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό μας λοιπόν, απλά έκαναν και τις δυο φορές την ανάγκη τους, με την Μαριαλένα να φοβάται για αυτό να παίρνει μαζί και τον Κωνσταντίνο.