Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Με σκορ 10-7!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν απόψε 22/3 στο Survivor all star Μαχητές και Διάσημοι το οποίο θα συνοδευόταν από φαγητό, το οποίο το είχαν ανάγκη πολύ και οι δύο ομάδες, ειδικά όπως οι Κόκκινοι, μιας έχουν χάσει σερί πολλά παιχνίδια.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ και τα έδωσαν όλα προκειμένου να φτάσουν πρώτοι στο τελικό 10αρι.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Τελικά, η ομάδα που τα κατάφερε ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι φαίνεται το πήραν πολύ στα σοβαρά και τελικά κατάφεραν να βγουν νικητές με σκορ 10-7, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Να υπενθυμίσουμε πως την πρώτη ασυλία έχασαν οι Μαχητές, βγάζοντας στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ την δεύτερη οι Διάσημοι οι οποίοι ψήφισαν κατά πλειοψηφία την Νικολέτα Μαυρίδη. Στο χθεσινό ωστόσο 21/3 επεισόδιο οι υποψήφιοι ήταν τρεις και από την ομάδα πάλι των Διάσημων. Μαζί με τους δυο υπόλοιπους, βγήκαν υποψήφιοι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε επίσης: Εκτός παιχνιδιού Καραγκούνιας και Γκότσης - Τους απομακρύνει η παραγωγή!

Όσον αφορά την υποψηφιότητα ωστόσο της Νικολέτας, πολλοί την θεώρησαν άδικοι, ακόμη και η ίδια! «Η ομάδα μου με ψήφισε, προφανώς κάτι είδε και το έκανε. Πιστεύει ότι είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια των Κόκκινων, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι απόφασή τους κι είναι απόλυτα σεβαστή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα δημιουργήσω θέμα, επειδή έχω ψηφιστεί. Είναι απόλυτα σεβαστό», είχε πει η ίδια τον Γιώργο Λιανό.

Μπορεί να είπε η Νικολέτα πως είναι άδικο σύμφωνα με την ίδια το γεγονός πως βγήκε στον τάκο, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν πρέπει να το είδαμε καθόλου άδικο, αφού δεν την ψήφισαν να παραμείνει στο παιχνίδι και έτσι γυρνάει πίσω στην Ελλάδα.

Η παραμονή της στο παιχνίδι δεν κράτησε πολύ, αφού αύριο θα την αποχαιρετήσουμε!

Δείτε επίσης: Θα ουρλιάξουν από χαρά! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας