Survivor all star: «Δεν πιστεύω ότι είμαι...» - Τα "καρφιά" της Νικολέτας στους κόκκινους

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν πιστεύω ότι είμαι...» - Τα

Μερικά λεπτά πριν τον αποψινό (20/3) στίβο μάχης του Survivor all star, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες του ριάλιτι για τα όσα συνέβησαν μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, που ψηφίστηκε η Νικολέτα Μαυρίδη - δείτε εδώ της πρώτες της δηλώσεις.

Η Νικολέτα, λοιπόν, δεν δίστασε να αναφερθεί στην απόφαση των συμπαικτών της, που την ψήφισαν, τονίζοντας ότι σύμφωνα με όσα φαίνονται και λέγονται δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας.

Το σχόλιο της Νικολέτας στο Survivor all star

«Γιώργο, δεύτερος αγώνας ασυλίας, η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλά, θέλω να φέρω πόντους στην ομάδα μου ώστε να μη χρειαστεί να βγάλουμε άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ίσως και παραπάνω, ποτέ δεν ξέρεις», είπε αρχικά, μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό.

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τις ψήφους των συμπαικτών της και επισήμανε πως σέβεται τους λόγους, για τους οποίους το έκαναν.

«Η ομάδα μου με ψήφισε, προφανώς κάτι είδε και το έκανε. Πιστεύει ότι είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια των Κόκκινων, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι απόφασή τους κι είναι απόλυτα σεβαστή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα δημιουργήσω θέμα, επειδή έχω ψηφιστεί. Είναι απόλυτα σεβαστό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor all Star;

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε για το βράδυ της Κυριακής 19/3 για τους παίκτες του Survivor All Star, η 11η συγκεκριμένα και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Κόκκινους, που την προηγούμενη κατάφεραν κι έκαναν 3 στα 3 νίκες στις ασυλίες κι έχασαν απλά το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα μάχης με κατά βάση το στοιχείο της λάσπης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, στην προκειμένη τη Νικόλ που δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα αυτό. Απόψε, έχουμε τον δεύτερο στίβο μάχης, επίσης απαιτητικό με έντονο το στοιχείο του νερού. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε η «γκαντεμιά» των Κόκκινων θα σπάσει αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν, όχι με τον κλασικό τον τρόπο. Για όσους περίμεναν πως σε μια ήττα τους οι μαχητές θα έριχναν πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνουν λάθος! Άλλο όνομα θα βγει απόψε προτεινόμενο (δείτε το εδώ)!