Survivor all star: «Έκλεισε πολλά στόματα ο Μπάρτζης!» - Δικαιωμένη νιώθει η Νικόλ μετά την ψηφοφορία

Τι είπε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έκλεισε πολλά στόματα ο Μπάρτζης!» - Δικαιωμένη νιώθει η Νικόλ μετά την ψηφοφορία

Πριν πάνε οι δύο ομάδες του Survivor all star στον αποψινό (20/3) στίβο μάχης η Νικολέτα Μαυρίδη αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, όπου οι συμπαίκτες της, την έβγαλαν υποψήφια (δείτε εδώ πόσες ψήφους πήρε) και όχι μόνο.

Η Νικολέτα ανέφερε το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για τα ματσαρίσματα και ότι ο πραγματικός λόγος που επέλεξαν την Ελευθερίου ήταν, πως είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από αυτή.

Τα πρώτα λόγια της Νικόλ μετά την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στο Survivor all star

«Έκλεισε αρκετά στόματα ο Μπάρτζης, με αυτά που είπε στους μπλέ για τα ματσαρίσματα και ότι εγώ δεν είμαι όσο αδύναμη είναι η Ελευθερίου», είπε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor all Star;

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε για το βράδυ της Κυριακής 19/3 για τους παίκτες του Survivor All Star, η 11η συγκεκριμένα και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Κόκκινους, που την προηγούμενη κατάφεραν κι έκαναν 3 στα 3 νίκες στις ασυλίες κι έχασαν απλά το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα μάχης με κατά βάση το στοιχείο της λάσπης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, στην προκειμένη τη Νικόλ που δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα αυτό. Απόψε, έχουμε τον δεύτερο στίβο μάχης, επίσης απαιτητικό με έντονο το στοιχείο του νερού. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε η «γκαντεμιά» των Κόκκινων θα σπάσει αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν, όχι με τον κλασικό τον τρόπο. Για όσους περίμεναν πως σε μια ήττα τους οι μαχητές θα έριχναν πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνουν λάθος! Άλλο όνομα θα βγει απόψε προτεινόμενο (δείτε το εδώ)!