Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος (19/3) υποψήφιος προς αποχώρηση

ΆΔΙΚΟ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος (19/3) υποψήφιος προς αποχώρηση

Το αποψινό (19/3) επεισόδιο του Survivor all star είχε και τσακωμούς, ίντριγκες, γκρίνιες (δείτε τες εδώ), αλλά και αστείες στιγμές. Μετά τον στίβο μάχης, οι δύο ομάδες έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και οι διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει υποψήφιος.

Τα ονόματα που ψηφίστηκαν ήταν τέσσερα. Αλλά μόνο ένα είχε τις περισσότερες και έτσι βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο survivor all star.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος από το αποψινό (19/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί και δικαιωνόμαστε για ακόμη, μια φορά, η πρώτη υποψηφία για αυτή την εβδομάδα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη!

Τα σχόλια του Παναγιώτη για τον Βασάλο στο Survivor all star

Λίγη ώρα πριν τον αποψινό (19/3) στίβο μάχης του Survivor all star οι Μαχητές μετά την αποχώρηση της Τζό Μαριδάκη απο το συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ την στιγμή που έφυγε) οι μαχητές ξεκίνησαν να "κράζουν" ο ένας τον άλλον.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, λοιπόν, μετά τα σχόλια του Ηλία Μπόγδανου,στο συμβούλιο του νησιού πως έιναι ο πιο αδύναμος στον στίβο μάχης, ξεκίνησε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο.

Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα.

Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.