Survivor All Star: ΤΙ; - "Πάγωσαν" όλοι με τον παίκτη που αποχώρησε απόψε (16/3)

Δεν ένοιαξε και πολύ τους Κόκκινους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: ΤΙ; -

Μετά το τέλος του αγώνα στο επεισόδιο του Survivor All Star της Πέμπτης 16/3 οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στις καλύβες τους και άρχισαν να συζητούν για την αποχώρηση που θα ακολουθούσε (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την διαθήκη του).

Ωστόσο, στην ομάδα των Κόκκινων φαίνεται πως υπήρχε μία παίκτρια η οποία έμεινε εκτός της παρέας και αυτό όχι επειδή το ήθελε η ίδια, αλλά επειδή αντιλήφθηκε πως δεν τους είναι πολύ ευχάριστη η παρουσία της. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία εξήγησε πως τα κορίτσια των Διασήμων δεν την θέλουν ακόμα κι όταν εκείνη δεν μιλάει, ενώ είπε πως πηγαίνουν και προς τις άλλες παρέες, χωρίς να είναι κάπου σταθερές. Μάλιστα, τα έβαλε και με την Νικολέττα, λέγοντας πως την έχει ξεπεράσει αγωνιστικά και γι' αυτό την έχει φοβηθεί.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (16/3) από το Survivor All Star

Αφήνοντας, όμως, όλα αυτά πίσω, Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να συζητήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχουν, αλλά κυρίως για να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κανένας από τους υποψήφιους δεν δείχνει να θέλει να γυρίσει πίσω, αλλά ένας θα πρέπει να το κάνει. Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι οι υποψήφιοι.

Γυναίκα είναι αυτή που αποχώρησε, λοιπόν, και όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr, πρόκειται για την Τζο Μαριδάκη, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές.