Survivor All Star: «Πήγα στον συμβολαιογράφο, έχω φτιάξει τη διαθήκη μου» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην κάμερα του ΣΚΑΙ

«Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει τα τυχερά μου βρακιά;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Πήγα στον συμβολαιογράφο, έχω φτιάξει τη διαθήκη μου» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, καθώς έχει πολύ χιούμορ και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, αφού έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει και τον εαυτό του ως παλτό, επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα του (δείτε εδώ τι κάνει η Βαλαβάνη όσο εκείνος πεινάει).

Ο ίδιος είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, λοιπόν, και οι φίλοι του τον "πείραζαν" λέγοντας πως εκείνος εκείνος θα αποχωρήσει σίγουρα, ενώ ούτε εκείνος το πιστεύει πραγματικά (δείτε εδώ ποιος θα φύγει τελικά), με αποτέλεσμα να συνεχίζει την πλάκα και να λέει πως έχει κάνει την διαθήκη του και θα τους αφήσει τα ρούχα και τα "τυχερά του βρακιά".

Η αποκάλυψη του Βασάλου για την διαθήκη του στο Survivor All Star

«Πήγα στον συμβολαιογράφο, έχω φτιάξει τη διαθήκη μου», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε γελώντας: «Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει τα τυχερά μου βρακιά;»

«Αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος»

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, μίλησε τόσο για το όλο περιστατικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και στον Στάθη Σχίζα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Μεταξύ άλλων, πέταξε και το "καρφί" του για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έχει δηλώσει καθαρά πως φέτος έχει πάει καθαρά για το ριάλιτι και όχι για το αγωνιστικό κομμάτι.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», αρκέστηκε να πει για το νέο σκάνδαλο που "έσκασε' και έκανε τον Σχίζα όχι μόνο να αποχωρήσει και να κινηθεί νομικά.

«Η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», συνέχισε μιλώντας και για την αποβολή των δυο παικτριών της Διάσημης ομάδας.

Από τον Τζέιμς Καφετζής δεν γλίτωσε ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος».