Survivor All Star spoiler 16/3: ΟΥΠΣ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά

Ποια ομάδα κερδίζει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 16/3: ΟΥΠΣ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά

Μια Survivor εβδομάδα πολύ ανατρεπτική! Οι τρεις ασυλίες αυτή την φορά πέρασαν στα χέρια των Διάσημων, οι οποίοι μέχρι την επόμενη Κυριακή έχουν κάθε λόγο να κοιμούνται ήσυχοι. Αντιθέτως, οι Μπλε δεν πρέπει να έκλεισαν μάτι εχθές, αφού σήμερα 16/3 ένας από αυτούς θα αποχωρήσει. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την Κυριακή μετά την ήττα των Μαχητών βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς. Την Δευτέρα, δε, έγινε το έλα να δεις αφού Βασάλος και Τζο ισοβάθμισαν από τους ψήφους στην κάλπη και βγήκαν στον τάκο μαζί με τον Παναγιώτη.

Τέλος, η Τρίτη επιφύλασσε στους Μπλε μια τεράστια έκπληξη αφού 7 παίκτες έριξαν 7 κούφιες ψήφους δοκιμάζοντας τα όρια της ομάδας και της τύχης τους και τελικά η Μελίνα Μεταξά αναδείχθηκε υποψήφια. Αναμενόμενο κι αυτό θα πούμε και πολύ άργησαν να την βγάλουν.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Απόψε, μετά από ένα πολύ συγκινητικό βράδυ - εχθές οι μαχητές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με τους ανθρώπους τους έξω - οι Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν στίβο μάχης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα κερδίσουν. Μετά το έπαθλο βέβαια θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο και να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους.

[/OEmbed]

Ποιος αποχωρεί

Στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε πολύ ένταση μέχρι ο Λιανός να κάνει την ανακοίνωση για το ποιος παίκτης θα φύγει. Το Youweekly.gr σας έχει επικοινωνήσει από το απόγευμα της Τετάρτης ποιος παίκτης φεύγει και το αποτέλεσμα είναι οριστικό και αμετάκλητο! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ!