Survivor All Star spoiler 16/3: Οι ΦΗΜΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 16/3: Οι ΦΗΜΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Αυτή η εβδομάδα είναι κόλαση για τους Μαχητές του Survivor All Star. Έχασαν και τους τρεις αγώνες ασυλίας με αποτέλεσμα να βγάλουν 5 παίκτες τους στον τάκο και οι τηλεθεατές να πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.

Από την ήττα της πρώτης ασυλίας ψηφίστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, η κάλπη έδειξε τρεις υποψήφιους: Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Από την τρίτη ήττα της ασυλίας βγήκε στον τάκο η Μελίνα Μεταξά η οποία πρόσφατα ήταν τραυματισμένη.

Στην παραλία των Μαχητών επικρατεί το απόλυτος χάος! Ο ένας κράζει τον άλλον πίσω από την πλάτη του και όλοι μιλάμε για στημένες ψηφοφορίες. Περισσότεροι κράζουν τον Κωνσταντίνου, λέγοντας πως είναι δίκαιο που ψηφίστηκε, αλλά και τον Γιώργο ο οποίος κάθε φορά που βγαίνει στον τάκο κλαίγεται πως είναι μόνος τους και δεν κάνει παρέα με κανέναν.

Ποιος θα αποχωρήσει όμως αύριο 16/3 από το Survivor All Star

Μπορεί απόψε 15/3 Μαχητές και Διάσημοι να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε ποιος θα το κερδίσει), όπως είδαμε από το trailer για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει χάος.

Μετά όμως από αυτό το επεισόδιο, ένας παίκτης πρόκειται να πάρει τη δάδα του να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού και παίρνοντας το σακίδιο του να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star είναι η Τζο Μαριδάκη! Όπως φαίνεται το να κράξει τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν της έκανε καθόλου καλό, αφού από εκείνη την ημέρα οι φήμες την ήθελαν να μας αποχαιρετά.