Survivor All Star: «Έχουμε σχέση και με έβαλε να...» - Η Ελευθερίου "ξεμπροστιάζει" τον Μάριο Πρίαμο

Αποκαλύπτει το "σατανικό" του σχέδιο για τον Σχίζα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έχουμε σχέση και με έβαλε να...» - Η Ελευθερίου

Ένας μεγάλος χαμός έχει δημιουργηθεί στο Survivor All Star εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία μπήκε στο παιχνίδι, τσακώθηκε με τον Πρίαμο για την Καρολίνα Καλύβα και στη συνέχεια τα έβαλε με τον Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα, επειδή ο πρώτος ανέφερε πως εκείνη τα ξαναβρήκε με τον Ιωαννίδη και ο δεύτερος τον υποστήριξε.

Εκείνη τότε, "τα έβαλε" με τον Σχίζα και αποφάσισε να τον διαλύσει, λέγοντάς του πως η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περνάει κρίση, πράγμα που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι και μάλιστα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στα δικαστήρια (δείτε εδώ γιατί).

Όλη η αλήθεια για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Από τότε, η θέση της Ελευθερίου είναι ακόμη πιο δύσκολη, διότι την έπιασαν να κρυφακούει τον Μαρτίκα στην προσωπική του συνέντευξη, ενώ και αγωνιστικά δεν είναι καλή, προς το παρόν τουλάχιστον. Και σήμερα, Πέμπτη 9/3 τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα.

Η ίδια θα πιάσει την Αφροδίτη Σκαφίδα και θα της πει πως η σχέση της με τον Πρίαμο είναι όπως και πριν μπουν στο ριάλιτι, αλλά η συμπεριφορά του Μάριου είναι περίεργη και γι' αυτό θα ζητήσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού μας, μάλιστα, δεν θα κρατήσει τίποτα κρυφό.

«Ενώ συναντιόμαστε κανονικά στη ζούγκλα, είμαστε ζευγάρι, δεν με υποστήριξε μπροστά στον Σπύρο Μαρτίκα. Εκείνος με πίεσε να μιλήσω στον Σχίζα, για να είναι εκείνος φιναλίστ», είναι τα λόγια που θα αναφέρει η τραγουδίστρια, ενώ αργότερα θα ρωτήσει ενώπιον όλων τον Μάριο Πρίαμο σχετικά με αυτό, αλλά δεν γνωρίζουμε την δική του απάντηση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, βέβαια, δεν είναι γνωστό εάν αυτό είναι ένα κόλπο για να πάρει εκδίκηση από τον Κύπριο ή εάν απλά έχε κουραστεί από την συμπεριφορά του και τα πισωγυρίσματα.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας που επιβεβαιώνει τα παραπάνω

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, λοιπόν, της οποία το αγόρι θίχτηκε με τα λόγια της Ελευθερίου, παρακολουθούσε το επεισόδιο και όταν ο Στάθης εξήγησε πως θέλει να φύγει και αποχαιρέτησε τον φίλο του, εκείνη τράβηξε την αγκαλιά τους φωτογραφία και την ανέβασε γράφοντας: «Κανένα ψέμα δεν θα χαλάσει την φιλία σας! Καλή επιστροφή!».

Βρισηίδα Ανδριώτου Μαρτίκας Σχίζας Survivor All Star

Το επόμενο πρωί, ωστόσο, την Δευτέρα 6/3 δηλαδή, επειδή το κοινό της ζητούσε να τοποθετηθεί σχετικά με την Ελευθερία Ελευθερίου, η ίδια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της, θέλοντας να την "ξεμπροστιάσει", τονίζοντας μέσα σε όλα αυτά πως σίγουρα η τραγουδίστρια δεν δρα μόνη της και κρύβεται και ο Μάριος Πρίαμος πίσω από αυτή την συμπεριφορά.

Βρισηίδα Ανδριώτου Ελευθερία Ελευθερίου Survivor All Star