Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Στάθης Σχίζας μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star - Ποιος ο λόγος

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου: NDPPHOTO

Μετά την αποκάλυψη που του έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας έπεσε πολύ ψυχολογικά. Μπορεί να μην την πίστεψε, ωστόσο, όπως δήλωσε δεν θέλει να ασχολείται κανείς με την προσωπική του ζωή, καθώς έχει και μια μικρή κόρη.

Όλα αυτά τα γεγονότα, είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του και να λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις.

Αφού επέστρεψε μη έχοντας παραχωρήσει συνέντευξη στο Πρωινό μας, ενώ σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά ο ίδιος μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα αυτή την στιγμή, βρέθηκε στην Ευελπίδω.

Γιατί βρέθηκε στην Ευελπίδων ο Στάθης Σχίζας

Όπως έγινε γνωστό, ο Στάθης Σχίζας μαζί με την δικηγόρο, του προχώρησαν σε νομικές διαδικασίες όσον αφορά την προσβολή προς το πρόσωπο του, αλλά και την αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων τόσο του ίδιου όσο και των οικείων του.

Η αποκάλυψη για την σχέση Στάθη Σχίζα - Παναγιώταρου

Για την όλη κατάσταση μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 8/3 στην Super Κατερίνα, αλλά εξήγησε πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί και να εκφέρει κάποια άποψη, διότι δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπάρχουν όντως σύννεφα στην σχέση τους, πέρα από τους δυο τους.

«Εγώ για άλλη γυναίκα αν δεν έχει πει η ίδια κάτι… Αν δεν πει η Παναγιώταρου “χώρισα, προχώρησα, είμαστε μαζί…” Δε θα πούμε ποτέ κάτι. Γιατί σας λέω, μας έρχονται φωτογραφίες, μας στέλνετε φωτογραφίες… Και τι σημαίνει; Άμα η άλλη είναι με έναν φίλο της μαζί; Και εγώ μπορεί να είμαι με τον Στέφανο έξω και να στείλετε μια πλάτη, χέρι χέρι. Φίλος μου είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.