«Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σχίζα μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

Η αντίδραση του κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σχίζα μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που δέχτηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου και την αποκάλυψη που του έκανε πίσω από τις κάμερες σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, η απόφαση του έφερε σε δύσκολη κατάσταση την Ελευθερία, καθώς όλοι την κατηγόρησαν και εκτός της παρέας της την έχουν στην μπούκα. Όπως είδαμε και στο σημερινό 8/3 trailer, θα συνεχίσει το παιχνίδι της και η παραγωγή θα την πιάσει να κρυφακούει τις συνεντεύξεις των συμπαικτών της.

Η αντίδραση του Σχίζα στους δημοσιογράφους μετά το Survivor All Star

Όταν ρωτήθηκε o Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για το τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου κι αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι, απάντησε: «Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο πληροφορήθηκα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Εδώ θρηνούμε τόσο κόσμο, ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους! Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, ευχαριστώ πολύ».

Να σημειωθεί πως οι παίκτες θα ενημερωθούν για την τραγωδία στα Τέμπη - δείτε εδώ.

Τι συνέβη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα

Όσον αφορά την σύντροφό του, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για την φημολογούμενη απιστία της με βάση ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και την δείχνει αγκαλιά με άλλον (δείτε το βίντεο εδώ) εκείνος δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη και των δυο έχουν χαθεί. Η influencer, μάλιστα, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που συνήθως είναι πολύ ενεργή.