Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη

Η απόφαση που πήρε η παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα. Το πολύνεκρο δυστύχημα άφησε πίσω του πάνω από 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Οι πληροφορίες που ερχόντουσαν στο φως από την Τρίτη, και έρχονται μέχρι και σήμερα σοκάρουν, ενώ όπως έγινε γνωστό υπάρχουν και νεκροί που δεν θα μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.

Όπως είναι λογικό και οι παίκτες του Survivor All Star πρέπει να ενημερωθούν για την τραγωδία, και τους καθησυχάσουν για τυχόν ανησυχία για κάποιο δικό τους πρόσωπο, αλλά και για να μην δουν το τραγικό γεγονός ξαφνικά με το που αποχωρήσουν.

Η απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star για την τραγωδία στα Τέμπη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η παραγωγή αφού πρώτα επικοινώνησε με τους συγγενείς των παικτών για να βεβαιωθεί πως όλα είναι καλά, αποφάσισε να τους ενημερώσει με ένα έκτακτο συμβούλιο στο οποίο θα τους ενημερώσει σχετικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής στα επόμενα επεισόδια όπως θα παρακολουθήσουμε, θα καλέσει και τις δύο ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο για να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που σώθηκαν από θαύμα, καθώς τελευταία στιγμή δεν πήρε το εν λόγω τρένο μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία - δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Οι δυο τους είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη και να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της

«Κάτι συνέβη την τελευταία στιγμή και δεν φύγαμε στις 19:30. Τυχαίνει μία δουλειά στον Δημήτρη και μου λέει “δεν θα προλάβουμε” και αλλάζω το εισιτήριο και κλείνω για 13:20. Ενώ τελειώνει το Survivor, ξεκινάω να βλέπω την είδηση στον ΣΚΑΪ και έχω πάθει 40 εγκεφαλικά. Δύο φορές μέσα στον μήνα, με έσωσε ο Θεός», έχει αποκαλύψει η Κατερίνα Δαλάκα.