J2US: Δόθηκαν τα πρώτα δεκάρια - Το τυχερό ζευγάρι

Ξετρελάθηκαν οι κριτές!

Στο αποψινό (1/4) επεισόδιο του J2US λίγο πριν την επική φάρσα της Βίκυς Σταυροπούλου στον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ πόσο τρόμαξε) είδαμε ένα νέο ζευγάρι διαγωνιζόμενων που ξετρέλανα τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία τους.

Ο λόγος φυσικά για τους Λουίζα και Biased Beast!

Expand player

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες τόσο για την ερμηνεία του τραγουδιού, όσο και για την ενέργεια που έβγαζαν πανω στην σκηνή, πήραν τα πρώτα τους δεκάρια, για τον φετινό κύκλο του talent show του ALPHA.

Το ζευγάρι που ξετρέλανε τους κριτές του J2US και πήραν τα δεκάρια

Μάλιστα είναι το πρώτο ζευγάρι που πήρε δεκάρι για την φετινή σεζόν! Να υπενθυμίσουμε ότι και σε προηγούμενα Live το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε ακούσει από την κριτική επιτροπή ότι τους βλέπουν για... τελικό!

Η αμηχανία της Βανδή με την αφιέρωση του Κοκλώνη στο J2US

Πήρε λοιπόν την μελωδία του «Ζηλεύω πολύ» και του άλλαξε τους στίχους, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όπως αυτός ξέρει.

«Αχ, αχ, Δέσποινα μου… Δέσποινα μου… Δέσποινα μου, ζω νυφούλα να σε δω! Εδώ στο J2US! Μπορεί να μην έχω ξανθά μαλλιά, ξέρεις Καίτη τι εννοώ, ούτε μπαλόνια αλλά νιώθω ότι στον πέμπτο κύκλο κάτι θα ζήσω και γω. Ε, μια πρόταση, κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Γιατί; Γιατί; Τι θα ζήσεις; Θα παντρευτούμε; Ξέρεις τι είναι πολύ σημαντικό; Ένα είναι το πολύ σημαντικό, Δέσποινα. Σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ, στα πόδια σου χορεύει! Σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ και όλο σε μαγεύει», συνέχισε να λέει και γελούσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: «Εγώ χάθηκα εντελώς!» - Αμηχανία με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

J2US: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν...» - Η επική ατάκα της Φελίσιας Τσαλαπάτη