J2US: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν...» - Η επική ατάκα της Φελίσιας Τσαλαπάτη

«Ήρθα να παντρευτώ στο J2US»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν...» - Η επική ατάκα της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Το αποψινό (1/4) επεισόδιο του J2US είχε από την αρχή ενδιαφέρον. Μία η αμηχανία του Στέφανου Κωνσταντινίδη, μετά τον σχολιασμό της ερμηνείας του από τον Σταμάτη Φασουλή (δείτε την εδώ) και μετά η αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη στην Δέσποινα Βανδή, περί "γάμου" (δείτε την εδώ).

Ακόμη, δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστη η ατάκα της Φελίσιας Τσαλαπάτη, για τον γάμο και τις προτάσεις γάμου, που έχει δεχτεί η ίδια.

Η ατάκα της Τσαλαπάτη περί γάμου στο J2US

«Πρόταση γάμου σου έχουν κάνει μία φορά; Πόσες φορές;» ρώτησε τη Φελίσια Λαπάτη και εκείνη απάντησε όλο νόημα: «Μία φορά, αλλά δεν πήγε πολύ καλά και ήρθα να παντρευτώ στο J2US τώρα», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Φελίσιας Λαπάτη

Δυο είναι τα νέα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι ένα, αφού και η Φελίσια Λαπάτη βρήκε ξανά τον έρωτα μετά το διαζύγιο της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, με τον οποίο και απέκτησαν ένα παιδάκι, τον γιο τους, Μάνο, που υπερλατρεύουν.

Εκτός λοιπόν του Πάνου Βλάχου που μετά το χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρήκε ξανά τον έρωτα - δείτε τη νέα του αγαπημένη ηθοποιό στο επάγγελμα - η Φελίσια ζει και πάλι στιγμές ευτυχίας στην προσωπική της ζωή.

Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι κομμωτής στο επάγγελμα και διαθέτει το δικό του κομμωτήριο. Μετρούν λίγους μήνες κοινής πορείας, ενώ γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και μια υπέροχη τούρτα έκπληξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, άνθρωποι από τον κοντινό κύκλο τους, αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ ερωτευμένο.

Θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και προτιμούν να πραγματοποιούν ταξίδια στο εξωτερικό, έχοντας βρει χρόνο από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Πρόσφατα μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ταξίδεψαν στην Κοπεγχάγη και στη Βαρκελώνη.

Όσον αφορά τη σχέση συντρόφου της Φελίσιας Λαπάτη με τον γιο της, Μάνο (δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση του), είναι άριστη σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ. Μάλιστα, έχει πάρει και την έγκριση του.

Ο σύντροφος λοιπόν της Φελίσιας Λαπάτη είναι ο Μάνος Κοψαχείλη, ένας από τους πιο επιτυχημένους κομμωτές στην Αθήνα. Έχει χτενίσει πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Μπόμπα.