J2US: «Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Η αφιέρωση του Κοκλώνη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Το αποψινό (1/4) επεισόδιο του talent show του ALPHA, «J2US» επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, τόσο στους κριτές όσα και στους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλα τα live ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδάει διάφορες ελληνικές επιτυχίες και τα αφιερώνει σε όποιον θέλει.

Αυτή την φορά αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη - χωρίς φυσικά να λέει το όνομα του -, αλλά και τους υπόλοιπου κριτές του talent show. Βέβαια, όταν το άκουσε αυτό, η Δέσποινα Βανδή έμεινε άναυδη και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης: Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθέωσε τον σύντροφό της μητέρας της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο - Βίντεο

Η αμηχανία της Βανδή με την αφιέρωση του Κοκλώνη στο J2US

Πήρε λοιπόν την μελωδία του «Ζηλεύω πολύ» και του άλλαξε τους στίχους, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όπως αυτός ξέρει.

«Αχ, αχ, Δέσποινα μου… Δέσποινα μου… Δέσποινα μου, ζω νυφούλα να σε δω! Εδώ στο J2US! Μπορεί να μην έχω ξανθά μαλλιά, ξέρεις Καίτη τι εννοώ, ούτε μπαλόνια αλλά νιώθω ότι στον πέμπτο κύκλο κάτι θα ζήσω και γω. Ε, μια πρόταση, κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Γιατί; Γιατί; Τι θα ζήσεις; Θα παντρευτούμε; Ξέρεις τι είναι πολύ σημαντικό; Ένα είναι το πολύ σημαντικό, Δέσποινα. Σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ, στα πόδια σου χορεύει! Σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ και όλο σε μαγεύει», συνέχισε να λέει και γελούσε.

Η αποκάλυψη του Μανώλη Κονταρού για το γάμο Μπισμπίκη και Βανδή

Το βράδυ του Σαββάτου 25/3 η Δέσποινα Βανδή έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση στο J2US τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα σχόλια, που έκανε η ίδια αλλά και από αυτά που έλαβε από το Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

Στόχος για μια ακόμη φορά ήταν τα προσωπικά της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα η σχέση της με το Βασίλη Μπισμπίκη, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει ανοιχτά για το εάν έχουν σκοπό να παντρευτούν (δείτε εδώ την απάντησή της).

Στη συνέχεια, μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 26/3 είδαμε, πως το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο καλός φίλος του ζευγαριού, που ήταν παρών στο show. Ο Μανώλης Κονταρός, λοιπόν δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο Βανδή και Μπισμπίκης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Τη Δέσποινα Βανδή την αγαπώ. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, άρα όταν θα γίνει η πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε, με τι τρόπο θα γίνει αυτή η πρόταση! Είναι χαρούμενοι και γιατί να το κρύψουν; Να είναι έτσι πάντα χαρούμενοι, αγαπημένοι και να το δείχνουν και σε όσους δεν αρέσει και τους κακοσχολιάζουν δεν πειράζει πρόβλημά τους», είπε ο Μανώλης Κονταρός

Μανώλης Κονταρός