Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθέωσε τον σύντροφό της μητέρας της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο - Βίντεο

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί. Εκτός του ότι μητέρα και κόρη είναι ίδιες εμφανισιακά, φαίνεται πως έχουν και πολλά κοινά. Μάλιστα, η μια στηρίζει την άλλη σε κάθε βήμα και απόφαση.

Από την αρχή λοιπόν που η τραγουδίστρια γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη στην κόρη της - όπως όλα δείχνουν - τον συμπάθησε. Για αυτό άλλωστε έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Πάρο (δείτε εικόνες).

Να σημειωθεί πως όταν είχε επικρατήσει χαμός με ένα βίντεο του ηθοποιού να χορεύει ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και φιλήθηκαν επί σκηνής, η Μελίνα τους είχε υποστηρίξει με ανάρτηση στα social media, παρά τα αρνητικά σχόλια που είχαν ακουστεί στις εκπομπές και είχαν γραφτεί στο twitter.

Στο θέατρο για να απολαύσει τον Μπισμπίκη η Μελίνα

Χθες 31/3, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και παρακολούθησε την παράσταση, “Έγκλημα και Τιμωρία”, την οποία σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης και πρωταγωνιστεί κιόλας.

Μετά το τέλος της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο με τους ηθοποιούς να υποκλίνονται και όλοι να χειροκροτούν.

Οι σχέσεις Μελίνας - Δέσποινας

Χαμός είχε γίνει στο Tik Tok μιας που από τη μία ο Γιάννης Αϊβάζης έγινε viral χορεύοντας με την κόρη του, Ισμήνη, και από την άλλη η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στην πλατφόρμα ένα βίντεο όπου μαζί με την κόρη της, Μελίνα, και την φίλη της, μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν τσουρέκια για το Πάσχα που έρχεται.

Όποτε η νεαρή ταξιδεύει από το Λονδίνο προς την Ελλάδα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της, περνά πολύ χρόνο με την αγαπημένη της μαμά (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια του J2US μαζί τους) και το διασκεδάζουν στο έπακρο, όπως φαίνεται και από το βίντεό τους. Φυσικά, επειδή οι ερωτήσεις θα ήταν πολλές, η τραγουδίστρια μοιράστηκε αναλυτικά την συνταγή για όσους θέλουν να την αντιγράψουν.