Στιγμές χαράς για τη Φελίσια Λαπάτη - Βάπτισε το μονάκριβό της γιο σε μια υπέροχη τελετή

Έλαμπε μέσα στο φούξια φόρεμά της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στιγμές χαράς για τη Φελίσια Λαπάτη - Βάπτισε το μονάκριβό της γιο σε μια υπέροχη τελετή

Η πρώην παίκτρια του Survivor Φελίσια Λαπάτη, βάπτισε τον μονάκριβό της γιο σήμερα Κυριακή 3/7. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω instagram η κολλητή της φίλη και νονά του μικρού, Σπυριδούλα Τριάντου, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε και φαίνεται η μαμά Φελίσια αγκαλιά με τον μικρό, με την ίδια να λάμπει μέσα στο υπέροχο φούξια, φόρεμά της.

Ο γιος της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πια και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μαζί του, αφού δεν τον αποχωρίζεται, ούτε και στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει. Την απολαμβάνουμε κάθε μέρα στις 6 στον Sfera 102,2, με παρτενέρ τον Βαγγέλη Χαρισόπουλου, με τους δυο τους να συνθέτουν ένα ντουέτο -φωτιά στην απογευματινή ραδιοφωνική ζώνη.

Η φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου της Φελίσιας Λαπάτη

Η βάπτιση του γιου της σε ένα κτήμα στην Αττική, με την Φελίσια Τσαλαπάτη να κλέβει την παράσταση με το φοβερό της ντύσιμό. Η ίδια έχει ένα φοβερό κορμί και είχε επιλέξει ένα υπέροχο φούξια φόρεμα για αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, το οποίο και της ταίριαζε πάρα πολύ.

Η Φελίσια Λαπάτη με το φούξια φόρεμα στη βάπτιση

Έμεινε μισή μετά τη γέννα

Η πρώην παίκτρια του Survivor, σήμερα είναι σαν... άλλος άνθρωπος μετά την εγκυμοσύνη της και την απώλεια των κιλών. Έχει μείνει μισή στο σώμα της, ενώ οι κοιλιακοί της φαίνεται πως είναι πέτρα.

Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είχε συζητηθεί πολύ, όχι μόνο λόγω των επιδόσεων της, αλλά και λόγω της ομορφιάς της, αφού είναι από τις πιο hot παίκτριες.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η πρώην παίκτρια του Survivor με διατροφή και καθημερινή γυμναστική, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και σήμερα να διαθέτει απίστευτο κορμί.

«Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί από ότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα.

Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για αυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο», είχε πει η Φελίσια Λαπάτη, μιλώντας για την απώλεια των κιλών που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Survivor Φελίσια Λαπάτη

Κορμάρα ωστόσο έχει και η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε πως είναι το σώμα της μετά την συμμετοχή της στο Survivor και απλά θα πάθετε πλάκα.